O noua prietena
|
02 Oct 2011, 21:48
|||
|
|||
-" Pai... Mama mea nu ma lasa sa fiu cu el din cauza familiei lui care e destul de saraca si se teme sa nu o fac de ras... Eu il iubesc asa ca toata vara ne-am intalnit pe ascuns... Acum mama a aflat cumva si a spus ca ma va incuia in casa cand voi ajunge acasa... Ma va urmari tot timpul. Nu mai am nicio sansa, acum toate prietenele spun sa-l las pe iubitul meu si sa nu pierd ocazia cu unu care ma place, e si bogat, cu care ma lasa si mama sa fiu, dar de care mie nu-mi place deloc. In oglinda ma vad pe mine stand pe banca din fata casei mele in brate la iubitul meu si sarutandu-ne ca asta-vara. Mi-e asa dor de acele clipe minunate! " spuse Anaella uitandu-se in oglinda in timp ce un alt suvoi de lacrimi ii inundara fata.
Se intoarse inapoi la Irene intreband-o: -" Dar tu ce vezi in oglinda? " Ceretasa incerca sa afiseze un mic zambet, dar nu ii reusi deloc. Amintirile altadata fericite, acum devenisera dureroase si pline de suferinta. Acele saruturi dulci, imbratisarile lui calde, o faceau pe Anaella sa planga si mai mult gandindu-se ca probabil niciodata nu va avea ocazia sa il mai sarute. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 30 Sep 2011, 21:25
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 30 Sep 2011, 22:05
RE: O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 30 Sep 2011, 22:23
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 30 Sep 2011, 22:41
RE: O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 30 Sep 2011, 23:38
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 02 Oct 2011, 19:36
RE: O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 02 Oct 2011, 21:48
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 03 Oct 2011, 15:52