What I know from the unknown
03 Oct 2011, 19:42 (This post was last modified: 03 Oct 2011, 19:43 by Raphael Olivier.)
  • Hey, m-am gandit să îmi deschid şi eu un topic cu noul meu fic pe care am început să-l scriu.
    Hope you like it ^.^!

Prolog:

Pistolul se descărcă brusc, lăsând aleea într-o tăcere de mormânt. Simţea cum glonţul îşi făcu loc în şoldul ei, punând-o la pământ. Închise ochii de durere şi apoi îi deschise iar, aproape inconştientă. Lângă ea, o femeie ireală, aproape transparentă cu marginile topindu-se în fundal îi zâmbea rece.
    Năluca îndrugă ceva de o misiune, fata fu prea ameţită să reţină ce, dar ştia că vorbea despre ceva important după tonul vocii ei.
    Desluşise doar un singur cuvânt din învălmăşeala de voci pe care o auzea. Acel cuvânt îl înţelese perfect.
    -Gânduri.
    Fata închise ochi. Simţea că năluca dispăruse. O simţea şi ştia asta din instinct. Şoldul îi pulsa tare, iar ea aproape că leşină. Dar, prin nici nu ştia ce minune, reuşi să se ridice în patru labe, chiar dacă gâtul încă îi era moale şi capul îi atârna în jos.
    Întredeschise ochii exact în momentul în care cea de-a doua împuşcătură o puse la pământ.

i am death, the destroyer of world
[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo1_250.gif] [Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
What I know from the unknown - by Raphael Olivier - 03 Oct 2011, 19:42