The wrong choice
|
03 Oct 2011, 21:06
|||
|
|||
Nu am uitat de ficul vostru Ginn' si Rose . Am luat de unde am inceput, am citit si am ales ce mi-a placut cel mai mult. Nu am uitat de voi >
![]()
Capitolul XXV -
Quote:Am jucat şah pe tabla vieţii mele şi am dat greş,am fost un pion care tot a făcut pe nebunul.Ai scris foarte frumos aceasta parte . ![]() Quote:Voian să o iubesc,voiam să o divinizez,eu eram demonul ce s-a îndrăgostit de un înger. Era ironic,dar inevitabil m-am îndrăgostit de soţia omului pe care l-am ucis.Chris poate ca o iubeste foarte mult pe Lissa, cand l-a omorat pe sotul acesteia, nu cred ca a gandit ce face ...iar acum se observa cat de mult regreta lucrul acesta . Daca se iubesc cu adevarat, mi-ar placea sa ajunga impreuna. Acel copil are nevoie de un tata, Chris sigur s-ar schimba cu nasterea copilului. ![]() Capitolul XXVI -
Quote:EL a plecat dintre noi s a zburat cu aripi imaculate catre cer.Rose, sa nu te mai aud spunand "Am scris putin si urat." ca te mananc :-L , cand scrii putin, iese ceva frumos pentru ca tu dai tot ce ai cel mai bun ![]() ![]() Capitolul XXVIII
"Ba suntem trei !" , se auzise o voce de la o persoana care se afla in usa. Ce ma bucur ca Lissa a nascut ... un baietel, si cum ai descris sentimentele mamei, foarte dragut cand ai scris ca sunt doua suflete si interventia tipului "Ba suntem trei !". Capitolul XXIX
Quote:Doar tu,Lissa,doar tu!Ginn' foarte dragut sfarsitul capitolului, ma bucur foarte mult ca Lissa a ramas impreuna cu Chris, acum micutul Derek o sa aiba si un tata si sunt sigura ca vor fi foarte fericiti. Capitolul XXX
Nu pot sa cred ca ati terminat fic-ul ![]() ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,870 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |