P.S - I love you.
06 Oct 2011, 16:21
  • Tamara statu putin pe ganduri, poate ar trebui sa ii spuna ce a facut dupa ce s-au certat, trebuia sa stie adevarul. Ca a fugit de la Hogwarts din cauza suparari, profesori si elevi observand lipsa sa, parintii imediat au rugat sa fie gasita fiica lor "cea draga". Si-a petrecut timpul in Padurea lui Dean, singura, fara prieteni, fara iubit... Doar ea si amintirile. Tamara incepu sa ii povesteasca despre ce se intamplase dupa discutia lor " M-am infuriat asa de rau pe tine incat mi-am luat bagheta si roba neagra. spuse aceasta pe un ton trist oftan. Continua sa povesteasca mai departe cum o intalnise pe drum pe Rosalie si isi varsase nervi pe aceasta impingand-o in perete si spunandu-i ca nu vrea sa mai auda de nimeni. " Mi-a parut rau. Vroiam sa ii cer scuze, dar parca furia imi controla mintea.." zise aceasta sincera incercand sa ramana calma, sa nu izbucneasca in plans ca mai devreme cand o vazuse pe Odette. Dupa cateva minute de tacere isi continua povestea, isi puse robe pe ea luand-o la fuga, privi in urma la marele castel, locul unde copilarise, unde isi facuse prieteni.. isi stranse bagheta inchise ochii si disparu. " Nici acum nu stiu cine a pus profesori sa ma caute ... eu inca mai dau vina pe parintii mei dar ei neaga acest lucru." spuse furioasa...

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
P.S - I love you. - by Rachelle Hathaway - 03 Oct 2011, 22:03
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 04 Oct 2011, 15:30
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 05 Oct 2011, 17:56
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 05 Oct 2011, 18:57
RE: P.S - I love you. - by Rachelle Hathaway - 06 Oct 2011, 14:11
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 06 Oct 2011, 15:33
RE: P.S - I love you. - by Rachelle Hathaway - 06 Oct 2011, 16:21
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 06 Oct 2011, 16:38
RE: P.S - I love you. - by Rachelle Hathaway - 16 Oct 2011, 16:30