Printre campioni
|
06 Oct 2011, 16:46
|||
|
|||
Daduse cu un picior in pamant , batatorindu.l si lansand o urma mare in spatele ei . Ii aruncase o privire indiferenta si mersese inainte fara sa ii mai pese de cei doi . Avea un singur gand in capul ei . Si pe acela vroia sa il urmeze si nimic nu o putea opri . Oftase indelung si isi mai incetase pasul , intorcandu.si capul spre cei doi ce incercau sa o ajunga din urma .
"Olala .. cred ca am obosit . Si sunt si ametita . Deci , ce facem ? Caci am uitat complet ..... " Ramasese cu privirea suspendata asupra celor doi , in gol , neintelegand de ce ei se uitau unul la altul de parca se intamplase ceva ciudat . Se incruntase usor apoi se apropiase de fantanica , care , prin minune ,aparuse langa ea . "Cum de a ajuns aici ? Sau eu am mers pana aici .. dar cand ? " Incruntarea a fost inlocuita de indoiala iar viperina se indreptase cu pasi repezi de aceasta . Se privire in reflexia ei . Parea normala . Insa chipul ei era foarte palid , usor rosiatic , iar suvite din parul ei verde cadea peste ochii ei mov , aprinsi ,dar si foarte obositi . Nu mai ramasese nimic din figura ei de marmura . Totul i se citea pe fata , spre supararea ei . Se indreptase de spate si o luase inainte spre astropufi , privindu.i ingrijorata si totodata patimasa . "Scuzati.ma .. nu stiu ce se mai intampla cu mine . John , eu una propun numai asta . Sa gasim o cale , indiferent daca e grea sau nu , si sa ne reintoarcem in secolul acesta . Cred ca ma stoarce de puteri . Poate ca n.ar fi rau sa ma transform in .. dar mai bine nu . Decat sa raman in postura aceea si sa se sperie elevii , mai bine nu , " Eliza vorbea mai mult cu ea insasi , insa nu isi daduse seama de asta . Nu inca . Avea chipul obosit si foarte trist . Tristete pe care nu intelegea de unde provenise , dar trecuse peste , desi un gol se invise in stomacul ei , infiripindu.se acolo tot mai mult . "Daca doresti , mergem dupa planul tau . Adica la cancelarie . " Eliza aprobase din cap si spuse scurt si pe un ton gros , ce nu ii apartinea : "Dune acolo ." "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,373 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |