Printre campioni
|
06 Oct 2011, 18:03
|||
|
|||
Tresarise la glasul acelei femei si imediat isi indreptase privirea spre aceasta . "Helga Astropuf .. minunat ! " Ramasese perplexa locului , nestiind ce sa faca si cu mintea goala complet , privea in ochii ei ce sclipeau ca stelele . "Bon..cred ca nu e o idee tocmai buna , dar fie ce o fi ! " Deschisese gura dorind sa spuna tot ce ii venea pe limba insa domnisoara astropufa i.o luase inainte , facand cativa pasi in fata si intrand in incapere , fara sa o priveasca pe fondatoarea casei ei , ceea ce o uimi pe viperina . Ii urmase exemplul si se puse undeva , intr.un colt , langa un raft plin de dosare invechite , pesemne de 20 de ani , usor mucegaite pe la margini , si chiar rontaite . Schitase un zambet sinistru si isi indreptase privirea spre Helga in timp ce aceasta inchisese usa dupa ce pasise si John in cancelarie .
"Doamna Astropuf , acestia doi , pe care nu ii cunosc deloc , au ajuns din nimereala in... " "Ahmm , ma scuzi domnisoara ? " o intrerupse Eliza cu nicio rusine si mai ales vinovatie . "Chit ca ne cunosti sau nu , fii bucuroasa ca inca mai traiesti si stai in aceasta incapere vie" continuase ea , subliniind ultimul cuvant . "Avem o problema graba doamna Astropuf . Eu si prietenul meu John suntem din alt secol , mult mai indepartat decat v.as fi putut imagina , dintr.o simpla atingere a unui dulapior "ratacit" pot spune . Astfel , amandoi am cazut in acest secol si nu avem nici cea mai mica idee cum sa scapam . In afara de una ,de care nu sunt tocmai sigura .... " dar tacuse din gura caci , usa se deschisese si intrase un personaj imbracat cu o roba neagra cu nuante ... verzi . Salazar Viperin in persoana se pozitionase in fata lor . Trantise usa in urma lui si cu o simpla privirea asupra celor trei , se asezase la masa . "Am auzit tot ce a spus domnisoara .... Lubban , corect ? " zile el pe un ton ragusit si putin venit din pestera , cu acorduri sinistre , dar auzibile . Viperina aprobase din cap , asteptand ca acesta sa isi continue propozitia . "Sa inteleg ca singura ta idee si poate , cea mai inteligenta , este ca eu si ceilalti fondatori a caselor de vrajitor sa ne unim si sa va trimitem pe voi doi inapoi . Totusi , noi cu ce ne alegem din asta ? Eu cu ce ma aleg prin faptul ca doi vrajitori exceptionali pleaca din acest secol ? Iti raspund de pe acum la intrebarea pe care o ai pe limba . Nu voi ajuta la plecarea voastra din Hogwarts ! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,374 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |