Printre campioni
|
06 Oct 2011, 21:17
|||
|
|||
John , Helga , Rowena , Helga , Godric , Salazar , ochii viperinei fugeau de la o persoana la alta , uimita de "intelegerea " si "raceala" dintre ei , dar nu asta o interesa ci .. ce urma sa se faca cu ei . Vor ramane acolo , asa cum i.a amenintat Salazar ? Sau vor pleca cu prima ocazie pe care o vor avea . Daca o vor ea . Pufnise trist si se apropiase de John , punand mana pe umarul lui . Fondatorul viperin ii arunca priviri de furie asupra ei , insa nu ii pasa . Asteptase ca intrebarea lui John sa se intipareasca in mintea lor si spusese clar si totodata rastit , nervos :
"Dupa cum ati aflat prin relatarea prietenului meu , am ajuns aici din motive necunoscute noua dar , eu banuiesc ca ar fi numai din greseala , desi nu acest lucru conteaza in momentul de fata . Atat eu cat si John avem o intrebare pe suflet ce nu ne va da pace pana cand nu i se va raspunde . Ne ajutati sa ajungem in secolul nostru de unde am venit ? Sau o sa cadem la mana lui Viperin si vom fi sechestrati in acest minunat timp , ei bine , atunci o sa aveti de a face cu unele probleme grave , caci eu nu ma voi lasa trasa de sfoara .. " Facuse o greseala imensa . De fapt , chiar doua greseli . Una ca il insultase pe Viperin care ii statea in fata ei , si doi , faptul ca ii amenintase pe fondatori cu acele "probleme " care pentru Eliza , insemna ceva grav . Statea cu capul ridicat , drept , cu privirea asupra lor si cu inima cat un purice . Linistea se asternuse in intreaga cancelarie , chit ca era micuta , insa nimeni nu avea idee cum sa o despice . Viperina isi imagina ca Godric va ridica sabia si ca va taia ceata densa ciudata de deasupra lor , dar nu se intamplase dupa voia ei . Dar , spre surprinderea celor doi , Rowena se ridicase in picioare , pe fata ei fiind intiparita furia abtinuta . Vorbise pe un ton calm , linistit , dar retinut : "Nu acceptam , niciunul dintre noi , un astfel de tratament din partea unei eleve venite din alta parte si sa isi arate aici "frumusetea " inteligentei . De ajutat , desigur , trei dintre noi am fost de acord sa o facem . Dar acum , ca ai vorbit in acel fel si mai ales , acel aer de atotstiutor , ne.a cam zdruncinat hotararea . " Acele cuvinte erau ca o ploaie de gheata ce se varsase asupra Elizei . Era cu ochii mari , irisul ei mov devenind tot mai evidentiat , iar pe chip i se intiparise uimirea si cu atat mai mult furia ... "Ce oameni fara minte !!! " tipase in sinea ei si cazuse la podea , total dezamagita . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,374 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |