Printre campioni
|
06 Oct 2011, 21:30
|||
|
|||
John se intoarse catre Eliza, ar fi vrut sa o linisteasca insa nu stia ce sa ii spuna.Se uita la Rowena putin suparat.Desi era incredibil de frumoasa, acvea o inima rece.Helga ofta insa si o linisti repede pe prietena ei.Godric se uita la cele doua si rase mangaindu-si barba lui uriasa.
''He he...eu unul...va voi ajuta...'' Se uita apoi la Salazar si isi continua discursul care il facu pe John sa simta flacara sperantei reincepand sa licareasca in sufletul lui.Baiatul spera ca si Eliza simte acelasi lucruri sau macar jumate din optimismul lui. ''Pentru cineva care are curajul de a-si apara prietenii si de a se lupta cu cineva mult mai pregatit decat voi nu am decat cuvinte de lauda.Imi pare sincer rau ca nu ati ajuns la casa mea.'' Helga tusi uitandu-se urat la Godric,aruncadu-i o privire plina de subainteles acesta se uita speriat la ea si tacu.John nu intelegea ce ar fi putut sa faca aceasta de bagase spaima in Godric.Helga zambi ''Aveti asigurat ajutorul meu, acestea nu sunt vremuri in care doi tineri inzestrati ca voi sa se afle.Sunt vremuri ingrozitoare pentru magicieni cat si pentru Incuiati.Doi tineri ca voi nu au ce cauta in timpurile astea sangeroase si pline de razboaie.'' John nu stia ce sa faca sau sa mai zica, exalta de fericire.Insa nu era de ajuns doar doi dintre fondatori ar fi putut probabil sa trimita doar o singura persoana inapoi iar ei erau doi.Inghiti in sec uitandu-se la ceilalti doi fondatori care nu mai spusesera nimic.Rowena si Salazar nu pareau a impartasi ideile celorlalti doi fondatori. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,374 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |