Printre campioni
|
07 Oct 2011, 23:19
|||
|
|||
Schitase un zambet vag si se ridicase in picioare , clatinandu.se , incapabila sa se tina pe ele . Sau nu le simtea ? Facuse ochii mari , tulburata de acest gand dar imediat isi revenise la normal cand isi reamintise de faptul ca muschii mai si amortesc . "Dar eu ce am facut ca muschii sa mi se amorteasca ? " Daduse din cap , negativ , de mai multe ori , certandu.se pentru lipsa de atentie din partea ei si isi ridicase capul spre cei din fata ce o analizau . Cu atat mai mult Salazar . "M.am prins . Viperin a fost . El mi.a zdruncinat mintea , dar cum ? Am pus atatea vraji in jurul ei , nu avea nicio sansa sa intre in ea fara voia mea.. " "Pariem?" rasunase o voce groasa si domoala in capul ei , facand.o sa se cutremure si sa se tina de John ca sa nu piarda controlul asupra picioarelor .
"Salazar ! Inceteaza! Vrei sa omori copila ? Ai innebunit ? Cauta.ti alt cobai cu care sa te joci . Dar nu cu aceasta fata . E si asa destul de fragila! " rostise Helga , aruncandu.i privire urate asupra viperinului care nici macar nu o baga in seama . Eliza , la randul ei , isi indreptase privirea de la fondatorul casei ei spre cea a astropufului pufnind nervoasa , capabila sa scoata si fum pe nari. "COPILA ?? Si tu ce esti ? Bunica ??? " Pe chipul lui viperin aparuse un zambet de rau augur , si o privea cu coada ochiului pe Helga , care ii astepta reactia . "S.a intamplat ceva ? " intrebase acesta in cele din urma si isi luase privirea de la viperina . "Din ce motiv sa innebunesc ? " "Eu...." "Spuneti.mi va rog din ce motiv ca eu ,Salazar Viperin , sa innebunesc! " se rastise el la femeie . Aceasta deschidea si inghitea gura , nestiind ce sa mai ascunda si arunca priviri disperate spre Rowena . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,373 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |