The wrong choice
|
07 Oct 2011, 23:30
|||
|
|||
Epilog Chris Sanchez Pov. DOI ANI MAI TÂRZIU. Am atins uşor tocul uşii de la camera copilului nostru şi am zâmbit. Îmi plăcea să stau şi să îi privesc somnul era un îngeraş,un copil minunat. Viaţa mi-a dat o a doua şansă la o viaţă normală şi am profitat de ea ca şi cum ar fi fost cel mai tare drog din lume. Ea era drogul meu şi nu îmi era teama să recunosc,pentru ea aş fi în stare de orice. Mi-am privit duios verigheta de pe mana stângă ce stralucea şi am oftat încetişor. Două braţe micuţe îmi cuprinseră spatele uşor si am tresărit inima mea bătând cu putere. Am zâmbit şi mi-am pus mâinile peste ale ei. -Te-ai trezit. Am şoptit privirea mea fiind înca pe micuţul Derek ce dormea liniştit. Îmi plăcea să îl privesc cum doarme. Era atat de drăgălaş că imi venea să îl mănânc. -Nu te-am simţit lângă mine. Mâinile ei se mişcau pe abdomenul meu făcând ca pulsul meu sa o ia razna. Mă innebunea complet. Cred că nu avea habar de ce efect are asupra mea. Căci eu puteam aici să mor din cauza ei,din cauza iubirii ce e ca un drog. Fără doza zilnică parcă nu mai sunt om. Am inspirat adânc şi m-am intors trecându-mi braţele după talia ei ca de viespe. Mi-am trecut degetle peste buzele ei şi am privit-o în ochi. Nici acum nu ştiam ce minune dăduse peste mine încât să fiu atât de norocos să o am lângă mine. Tot acest timp ce a trecut alături de ea pare desprins parcă dintr-o viaţă în care nu merită să fiu. Pare desprinsă dintr-o viaţă împlinită. Am sarutat-o scurt pe buze şi am închis uşa de la camera micuţului Derek. Am condus-o spre camera noastră si am aşezat-o pe pat,eu fiind lângă ea braţele mele înconjurându-i trupul fragil. Mi-am ciufulit părul si am sărutat-oi pe frunte. Mirosul ei de frezii si orhidee mă înnebunea de fiecare dată când o atingeam. Era moartea mea,doza mea zilnică de heroină. Am oftat si am chicotit. O iubeam şi asta mă ţinea viu în fiecare zi. -Doamna Sanchez sunteţi acuzată de furt calificat! Am spus jucauş ciupind-o uşor de nas. Ea chicotii şi işi incolăcii braţele după gâtul meu. -Şi ce anume am furat Domnule Sanchez? Işi ţuguie buzele pe care imediat le-am sărutat,si am chicotit muşcandu-i buza. -Inima mea. Rase şi işi puse mâna pe pieptul meu in dreptul inimii. -Cred ca ma iubeşte. Era atat de dulce,si părea atât de fericita. -Te iubesc Lissa! -Si eu! Ne-am sărutat din nou dând uitare trecutul,dând uitare toata ranchiuna ce odata ne despărţea. Eram doar noi. Eu şi ea. Ei bine este prima parte a epilogului,vreau sa ma va multumesc enorm ca ati fost alaturi de noi pana la sfarsit. Eu una nici acum nu pot sa cred ca e terminat. Este al doilea fic al meu terminat si simt ca ceva din mine s-a incheiat cu acest epilog. Am inceput sa indragesc personajul,am pus suflet si de fiecare data imi este greu sa ma despart. Dar sa vedem partea buna aveti epilogul deci enjoy and com! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,800 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |