The wrong choice
|
08 Oct 2011, 11:29
|||
|
|||
Epilog - Partea a II-a ![]() Lissa Sanchez pov. Am adormit in bratele sale si pentru prima oara in viata nu mi-a mai pasat de nimic. Ma simt o femeie implinita, il am pe sotul meu care ma iubeste si pe care il iubesc aproape, il am pe copilasul meu langa mine. Ce mi-as putea dori mai mult? Nimic. Sunt in al noualea cer si cred ca aceasta poveste de dragoste va dura mult timp de acum incolo. Imi placea sa fiu doamna Sanchez, pur si simplu adoram momentele cand imi spunea asa. [...] Doi ani mai tarziu Derek avea deja patru anisori, putea sa inteleaga cat de cat cum era viata sa. Am luat albumul de poze de la nunta si i le-am aratat. De asemenea, i-am daruit si o poza cu Nate si cu mine din clipele in care eram insarcinata. Nu avea sa priceapa totul acum, dar la un moment dat ii va fi explicata intreaga intamplare. Micutul il observase pe Chris urmandu-ma si il strigase tata ... pentru prima oara. Ochii sotului meu sclipira asemenea stelelor in acea clipa, il luase in brate si ne imbratisase pe amandoi. Acest tablou de familie ... semnifica totul pentru mine. Am facut propria alegere, nu stiu daca este cea corecta, sau cea gresita .. , dar imi iubesc familia si o voi face mereu. Ei bine, stiu ca nu e lung epilogul, dar voiam doar sa cuprinda partea esentiala.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,800 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |