The wrong choice
|
08 Oct 2011, 11:38
|||
|
|||
Ok, eu prima..deoarece nu am mai trecut de mult pe aici cu com sa fiti sigure ca am citit fiecare capitol. Cum ma declar fana voastra numarul 1 meritati o nota de 100 din partea mea si sunt convinsa ca si a celor din acest minunat forum. Eu personal ador povestea, chiar cunosc un caz adevarat povestii voastre si sunt mandra sa vad sentimentele din acea familie. Va exprimati minunat amandoua, descoperiti si scoateti la lumina vietii o gramada de sentimente mirifice si minunate. Eu personal sunt dezamagita ca s-a terminat, dar ca orice poveste un happy end nu strica. Sa speram ca si daca ar fi mers mai departe, ar fi mers tot catre mai bine. Eu personal va multumesc din suflet ca mi-ati dat ocazia sa fiu alaturi de voi, si sa citesc randurile voastre scrise cu suflet. Eu si intregii vostri cititori va multumim din suflet ca ne-ati condus intr-o calatorie minunata. Va ramanem alaturi pentru alte ficuri ce le ve-ti dezvolta si v-om astepta cu nerabdare inca o poveste. Va iubesc fetelor, imi sunteti cele mai drage de aici si sper sa ramaneti la fel de perfecte in a descrie sentimentele dintr-o lume si dintr-o familie fericita. Un happy end este un nou inceput. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,800 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |