| 

The wrong choice

| 

| 

08 Oct 2011, 11:38 

|||

| 
		|||
| 

Îmi place la nebunie epilogul , ambele părţi desigur. Sunt fericită că acest fic a avut un final fericit; simt că cele două personaje meritau asta. Pardon, trei şi cu micuţul Derek  

(vaaai cât ador  numele ). Deşi mi-ar fi plăcut ca Nate să apară mai mult, faptul că a lăsat-o să aleagă singură drumul pe care îl va urma în viaţă, demonstrează cât de mult o iubea. Sincer, îmi pare rău că s-a terminat, îmi va fi dor de Lissa, dar mai ales de Chris. Pur şi simplu îi ador personalitatea  . P.S.: Ador bannerul   Hayl a făcut o treabă minunată.Felicitări fetelor! Aţi creat o poveste minunată, epilogul ajungând în vârful a tot ceea ce aţi scris.        ![]()  | 
		|||
| 

« Next Oldest | Next Newest »

| 

| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| .So Wrong. | Isabella River | 30 | 9,772 | 
		08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose  | 
	|

(vaaai cât ador  numele ). Deşi mi-ar fi plăcut ca Nate să apară mai mult, faptul că a lăsat-o să aleagă singură drumul pe care îl va urma în viaţă, demonstrează cât de mult o iubea. Sincer, îmi pare rău că s-a terminat, îmi va fi dor de Lissa, dar mai ales de Chris. Pur şi simplu îi ador personalitatea 

![[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]](https://78.media.tumblr.com/bc260bf5730a793b684a6b92f86f2778/tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif)