The light is gone
|
08 Oct 2011, 12:36
(This post was last modified: 08 Oct 2011, 12:36 by Rosalie Vivienne Alden.)
|||
|
|||
Prologue - un fiction scris de Rosalie Alden si Ellena Ruby Howard -
- perspectiva lui Simon -
"It's about me, not about you. My life .. just my life.."
Viata mea nu valoreaza nimic pentru nimeni. Cum am putut sa ma indragostesc de cineva dintr-o alta gasca? Ei bine, acesta este doar inceputul a miilor de probleme care ma inconjoara mereu. Sunt un criminal si nu multi stiu asta, dar intotdeauna trebuie sa fug de realitate, caci a mea nu este una mult prea frumoasa, ca sa spun asa. Adrenalina .. da, sunt plin de aventuri in prezent si imi place stilul meu de viata. Nu imi pasa de ce cred ceilalti despre mine, doar .. o persoana. Alexandra - iar ea .. probabil ca nici macar nu m-a observat. Cum sa fac sa ii atrag atentia? E la fel de rea ca mine, deci nu o pot impresiona prin asta. Va trebui doar sa astept o ocazie perfecta de a o aborda. Niciodata nu se stie ce iti rezerva destinul. Al meu nu este deloc unul luminos, dar tind sa sper spre ceva mai bun. Ei, dupa cum unii stiu - am terminat un fic cu Ginny si am hotarat sa ma apuc de unul cu Ellena, caci imi place mult cum scrie ea. Prologul e scris de mine. Stiu ca nu e lung, dar aceasta era si intentia. Sper totusi sa va placa si sa va faceti o idee despre ce va urma. Asteptam cateva comentarii inainte de postarea primului capitol. Titlul: Ellena Howard Textul: Rosalie Alden ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Light and darkness perfectly! | Ellena R. Howard | 25 | 5,770 |
23 Oct 2011, 12:30 Last Post: Ellena R. Howard |