Surorile Potter.
|
08 Oct 2011, 18:33
(This post was last modified: 08 Oct 2011, 18:37 by Mina Fabienne Potter.)
|||
|
|||
Dupa ce Devoratoarea se prabusii la pamant Mina ii zambi larg lui Death Pain.Acesta ii raspunse larg la zambet.Se duse langa el si il imbratisa.
-Ma bucur ca ai putut veni!zise soimita.Julieta si cu Darkason inca mai priveau uimiti scena. -Oricand pustoaico!Oricand!zise el schitand un zambet. Se intoarse apoi catre Devoratoare si o privi indelung cateva momente.Mina se intoarse spre sora si prietenul ei. -Ce?rase ea.Aaaaaaaa!M-am prins!Vreti sa stiti ce se intampla aici!Pai e chiar foarte foarte simplu.Vedeti voi,eu pot face vraji non-verbale asa ca,am folosit vraja Accio Death Pain si voila...a venit!Cam asta a fost tot!Si faza cu luatul in brate...ei bine...Mina se inrosi toata si se intoarse spre Darkason...stiu ca este foarte periculos sa vorbesc cu tatal tau pentru ca stiu ce este el,dar chiar aveam nevoie sa vorbesc cu cineva si nu puteam sa risc sa le trimit parintilor mei o scrisoare.Asa ca m-am riscat si i-am trimis scrisori tatalui tau,cerandu-i diferite sfaturi si lucruri de genul,spuse Mina acum tinandu-si ochii de albastrul marii atintiti in jos.Sper ca nu te vei supara pe mine Darkason!Te rog!il ruga ea. -Dar de ce sa se supere pustoaico?interveni Death.Ce?O fata nu poate avea discutii cu tatal prietenului ei?rase el.O sa discutam altadata despre acest lucru,zise el vrand sa para sever.Acum trebuie sa vedem cum rezolvam "problema aceasta minora"! Mina dadu din cap.Acum incepea adevarat problema.Cum aveau ei sa scape de cadavru?Si ce pedeapsa va primi Death Pain pentru ca omorase un Devorator?Intrebarile acestea ii zburau prin cap soimitei. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|