|
Printre campioni
|
|
08 Oct 2011, 23:20
|||
|
|||
|
La auzul cuvintelor rostite de fondatoarea casei soimanencilor , viperina facuse ochi mari cat cepele si cu greu se abtinuse sa nu sare pe masa si sa ii dea un picior in fata , de nervoasa ce era . Simtea mana calduroasa , dar tremuratoare si furnicaturi la atingerea acestuia . " Asa deci , si tu esti putin speriat . Ce naiba! Devenim marionetele unor oameni din alta preistorie ? Si de ce o vraja ? Viperin ii bun la toate , le stie pe toate , atat cat stiu si eu . Doar taicamiu e Devorator al Mortii , deci un slujitor al raului , cu alte cuvinte , stiu aceleasi lucruri ca si el . E logic . Si ce trebuie sa fac ??" Se uitase nelinistita la John , neintelegand pe ce lume se aflau rostise un singur cuvant :
"Poftim?" zisese ea pe un ton uimit si enervant la sunet , facandu.i pe profesori sa ii arunce priviri de foc . De ce trebuia sa aiba intotdeauna obstacole exact atunci cand i se parea totul mai usor . Manioasa facuse un pas spre masa si facuse o plecaciune scurta apoi se indreptase spre usa de intrase, la numai un metru departare de ea . "Am sa o fac si pe asta . Dar pe urma , vreau acasa!! " "Promiteti ca daca voi face aceasta "vraja" ce il va uimi pe Viperin , ne veti trimite pe amandoi in secolul nostru ? " Acestia dadusera simultan din cap si incepusera sa se foiasca in locul lor , cu expresii de indignare pe chip . Eliza ramasese locului , cu ochii atintiti asupra podelii si incercand sa se calmeze . Respira regulat , apoi , din ce in ce mai rapid si cu forta , inima batandu.i tare in piept , aproape dand pe afara , insa viperina nu oprise exercitiul . In incapere se facuse o liniste inmormantala , toti fiind cu sufletul la gura si asteptand urmatorul pas al lui Green .. dar , se intamplase cu totul altceva decat se asteptasera ei . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| ~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,562 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |
|

![[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]](http://i1234.photobucket.com/albums/ff405/afroditadaphne/Formysweetsis_zps9d530966.png)