Printre campioni
|
09 Oct 2011, 14:26
|||
|
|||
Ii zambise calduros lui John si mai mai ca ii venea sa il ia in brate , dar is iabtinuse impulsul , totusi , se aflau in fata fondatorilor si urma decizia finala . Il privea pe Salazar in ochi , citindu.i bucuria din ochi si recunostinta si acestya se ridicase in picioare , in sala facandu.se din nou liniste .
"Felicitari ! Amandoi mi.ati aratat ca si la varsta voastra se pot realiza multe , chit ca sunte vraji , sau transformari grele , nimic nu este imposibil . Dumneata , domnisoara , o sa ai un viitor negru , ce iti va ingreuna sufletul , insa vei gasi intotdeauna o cale de scapare . Cat despre tine , chiar daca esti de la casa astropufilor , ai demonstrat ca esti un vrajitor excelent si astfel , primiti amandoi binecuvantarea mea si cele bune in secolul vostru . Si acum ... decizia mea este ca sa va ajut sa ajungeti inapoi in vremea voastra . Dragi colegi , sunteti de acord ? " Ceilalti ii urmasera exemplul , apoi , pe rand , plecasera de la locul lor si facusera in fata usii , si a celor doi elevi , un cerc . Toti se tineau de mana, cu exceptia celor doi barbati , care inca se luptau din priviri . John si Eliza intrasera in cerc , unul dupa altul , putin nelinistiti apoi , cercul se inchisese , cei doi , Viperin si Cercetas , tinandu.se de mana . Se postasera in mijlocul acestuia si , cu fruntea increstata de cute , asteptase sa se intample ceva . "Bon..ce urmeaza ? " Rowena , auzindu.i tonul intepat scosese un nt! enervant si ii aruncase o privire severa . "Liniste ! " murmurase Helga . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,376 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |