Printre campioni
|
09 Oct 2011, 17:27
|||
|
|||
"Au , asta a durut ! " zisese Eliza in mintea ei , cand se trezise la podea , din nou si cu o durere groaznica de spate .
"Da..sunt bine, cred ," mormaise ea pe un ton trist . Se ridicase in picioare si privise in jur . "Macar am ajuns acasa , nu John ? " Zambise din coltul gurii si isi ridicase ochii spre fereastra mare , analizand apusul . "Tu razi de mine , a trecut deja ziua , si sunt asa de obosita , de parca as fi mers la 5 misiuni . Pff..so , ce facem de acum ? " Nu stia de ce , dar avea un chef nebun de a sari in capul cuiva . Daduse din cap in semn de negatie si se asezase din nou pe podea in stil turcesc . Cascase cu toata gura , si isi dusese imediat mana la gura , rusinata de ceea ce facuse. "Meh , pana la urma ce s.a intamplat ? " intrebase viperina , usor ametita . "Cred ca e de la calatorie . " Intinsese o mana , si isi suflecase manecile robei negre . Pe antebratele mainii avea o inscriptie , cu un scris de un verde deschis , ca la viperini , si un semn in josul incheieturii - semnul casei ei . "John , arata.mi incheietura mainii tale ! Acum ! " Speriata la culme , se ridicase pentru a doua oara si se apropiase de el . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,374 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |