O zi de toamna duelata
10 Oct 2011, 18:07
Era o noapte splendida , de toamna , insa de un frig de iti inghetau oasele . Eliza tremura sub pelerina ei groasa in timp ce mergea ca o bezmetica prin coridoarele reci ale castelului . Mergea repede , sperand ca se va incalzi dupa ce va face miscare , insa trecusera mai mult de treizeci de minute si tot era inghetata . Pana si pe chipul ei se zarea asa ceva .. cu exceptia turturilor , ce inca nu isi facusera aparitia , spre multumirea ei , pe moment . Circulase repede Holul Central si iesise afara cu viteza luminii . Mergea de parte o albina o intepase undeva , si nu mai avea astampar . "Pfff..atat mi.ar mai lipsi . Si o albina . Prefer serpii !!!! "

Mormaise ceva de nedeslusit si isi continuase drumul , nestiind incotro . "Oi fi eu nebuna , dar piciorul in Padurea Interzisa n.am sa.l pun in seara asta . Me..unde mi.i sormea ??? " In jurul ei era o liniste absoluta Nici macar bufnitele nu se auzea . Si culmea !! Cer senin ! "Pff...de.ar fi si o luna plina , ca sa dau bot in bot cu niste varcolaci . " Rase amuzata si pasea in continuare prin iarba deasa si umeda . "Hait !! Trebuia sa fi luat cizmele .. sa mor !!! " Nervoasa , se transformase in animagusul ei preferat si o luase la goana . Maraise enervata , vazand ca blana incepea sa se ude tot mai tare , insa , spre bucuria ei , daduse peste un miros familiar . Bagase de mai multe ori botul in iarba si ii gasise urmele . Daca ar fi fost in postura de om , ar fi zambit cu gura pana la urechi , insa ,astfel , nu avea cum sa i se vada zambetul malefic .

Fugise repede, aproape iesindu.i inima din piept si .. da ! O gasise , era in fata ei..dar .. valeo ! CUM SA PUNA FRANA ???? Amuzata de acea problema micuta , deschisese gurita si daduse la iveala coltii ei ascutiti . Inca fiind in panta din pricina ierbii umede de sub ea , daduse cu botul in ceva moale si parfumat .... iar coltii infinsi in el . Un urlet sfasiase tacerea si acel lucru pe care il muscase sarise la trei metrii inaltime , cu niste maini pe el . "Oppps ... !!! "

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O zi de toamna duelata - by Cody A. Beumer - 10 Oct 2011, 09:01
RE: O zi de toamna duelata - by Aylee L. Lovel - 10 Oct 2011, 17:47
RE: O zi de toamna duelata - by Eliza G. Blest - 10 Oct 2011, 18:07
RE: O zi de toamna duelata - by Cody A. Beumer - 11 Oct 2011, 11:03