That was just a lie
|
10 Oct 2011, 20:09
|||
|
|||
Pufni nepasator vazandu-se lasat singur pe culoar apoi isi vazu si el de drumul lui.Desigur, drumul lui fusese numai pana la iesirea din librarie, caci acolo se opri doar pentru a deschide cutiuta argintie si a scoate o tigare dintr-insa inainte de a o inchide frumos si a o pune inapoi in buzunarul de unde lua bagheta cu care isi aprinse tigarea.Sufla apoi fumul puternic lasand in urma un miros vag de menta si se sprijini de zid asteptan.Si ce astepta?Astepta o oarecare domnita roscata, si probabil avea sa astepte mult si bine, insa nu il deranja, oricum nu prea avea ce face.Surase intr-un final vazand un cap rosiatic isind din librarie.Prinse usor domnisoara de mana tragand-o dupa el si se aseza pur si simplu in fata ei facandu-i imposibila orice cale de acces.
Ne-am distrat, adevarat, insa acum ce ar fii sa trecem la treburi serioase?Nu sunt prezicator si nu iti stiu numele din vreo revista sau mai stiu eu ce!Realizezi deci de ce sunt eu pe aici nu?zise el surazand rautacios inainte de a-si duce la gura a treia tigara inceputa de cand o asteptase si expira incet fumul in spre ea cu aceeasi privire nonsalanta ca mai inainte punandu-si mana libera in buzunarul paltonului. There's nothing better than a good lie
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|