Surorile Potter.
|
11 Oct 2011, 20:30
|||
|
|||
Era Semnul Intunecat. Toti cascara ochii, cu exceptia lui Death.
"In ciuda aparentelor, nu pot spune ca Tanya nu era o femeie inteligenta. Da, si-a indeplinit misiunea...-Mina se uita oripilata cand la bratul Julietei cand la propriul brat-urma sa va arate ca v-a facut Semnul intunecat mai tarziu... dar cum a murit, vraja s-a facut de la sine. Oricum, asta nu semnifica nimic. Voi pleca de aici direct la Casa Potter si le voi explica parintilor vostrii situatia critica, faptul ca trebuie va tina la protectie maxima si ca ar trebui sa angajeze bodyguarzi magici pe timpul verii... costa in jur de 30 de galeoni pe luna", spuse Death mai mult pentru el. "In fine, vara asta Darkason implineste 13 ani, deci va face o petrecere la Conacul nostru-Darkason zambi rosiind-o ocazie sa vorbim fata in fata. Acum este important sa stiti ca sunt spion al Ministerului..." La aceasta veste, pana si Darkason casca gura. "Este o informatie secreta, pentru a-mi mentine "postul" de devorator. Cu toate astea, a trebuit sa o divulg, pentru ca voi sa stiti ca puteti avea incredere deplina in mine. Deci nu, nu sunt Devorator si nu am fost niciodata, indiferent ce spune neamul meu sau al sotiei mele. Vom continua sa comunicam in continuare prin corespondenta via bufnita. Acum trebuie sa plec si sa fac ceva cu cadavrul asta. Si stati linistiti, am ajuns destul de respectat printre Devoratori, nu au ce sa-mi faca, mai ales ca m-au mintit si nu mi-au spus ca Tanya merge la Hogwards cu infatisarea mea. Apropo, Darkason, Devoratorii isi vor face in sfarsit numele public din nou. Asa e, nu vom mai fi ascunsi, deci, e timpul sa iti indeplinesti si tu misiunea de spion" continua acesta atingandu-i bratul. O durere infioratoare, exact ca acea a blestemului Cruciatus ii stapani corpul. Dupa cateva momente, durerea se opri, iar pe brat avea si el Semnul Intunecat. "La revedere!", sfarsi el sarind cu cadavrul in mana pe geamul spart, spurand in vid spre luna cea mare. Darkason se uita la Surorile Potter putin confuz. "Cum iesim de aici?", intreba el. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|