Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#INTRUNIREA NR. 1:Introducere in Clubul Nostru
12 Oct 2011, 16:56 (This post was last modified: 12 Oct 2011, 17:27 by Mina Fabienne Potter.)
]Mina citea o carte care o luase de la biblioteca.Era foarte groasa dar soimita era deja la jumatatea ei.Murea de nerabdare sa vada oare ce se va intampla cu personajele principlale care se numea Rosalie si Tom.Isi ridica privirea spre ceasa si vazu cat era de tarziu.Se ridica in picioare si azvarli cartea in spatele ei.Ora 11:30.Deja intarziase."Oare ce va spune Darkason?Sper sa nu se supere pe mine ca am intarziat!Carte stupida!De ce a trebuit sa fi tu asa interesanta?zise Mina si o cuta ii aparu intre sprancene.Se uita mai atenta cu ce era imbracata.Inca mai avea roba pe ea dar nu mai avea timp sa si-o schimbe cu alte haine.O lasa asa si deschise usor usa dormitorului.Aceasta scartai putin si una dintre colegele soimitei se foi putin.Mina rasufla usurata si o inchise dupa ea.
Cobori in Camera de Zi.Acolo doua fete din ani mai mari povesteau despre...numai ele stiau despre ce.Parca vorbeau codat!In fine!Soimita cobori din Turn dupa care o lua la fuga pe coridoarele castelului asigurandu-se ca nu o urmareste sau nu o vede nimeni.Zis si facut.Ajunse la usa.Isi aranja insigna dupa care intra.Darkason,Eliza,Adnana si Calvin erau deja prezenti."Oare de ce zaboveste Julieta atat?"Am inchis usa dupa mine si i-am salutat pe toti cerandu-mi scuze de la Darkason ca am intarziat.M-am asezat la masa si am soptit atat de incet incat doar eu am putut auzi:"Prima ora de previziuni!Abia o asteptam!"

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: #INTRUNIREA NR. 1:Introducere in Clubul Nostru - by Mina Fabienne Potter - 12 Oct 2011, 16:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Introducere si Reguli Darkason Pain 0 942 09 Oct 2011, 21:45
Last Post: Darkason Pain