A new friend
|
13 Oct 2011, 20:00
|||
|
|||
Fantoma statea drept in fata fetei.Nu-i parea ca este rea asa ca a luat-o cu frumosul.Intai milogindu-se:
-Te rog frumos spune-mi unde a dus-o creatura aceea pe sora mea,m-am prefacut eu. Fantoma statea nemiscata atintindu-si privirea direct in ochii soimitei, inlacrimati.Poate gasise ceva ca pe fata ei incepu sa apara o urma de regret. -Tare as vrea sa te pot ajuta,spuse aceasta,dar daca Lordul meu m-a va prinde ca te-am ajutat nu stiu ce mi-ar putea face. A stat putin pe ganduri dupa care am izbucnit in ras.Fantoma o privea acum putin neincrezatoare. -Te rog frumos sa ma ierti,dar nu stiu cum sa iti spun asta ca sa sune mai frumos,asa ca daca cumva te jignesc iarta-ma!reuseam sa spun eu printre rasete.Esti...esti cam mort as putea sa spun. Pentru un moment fantoma se uita la Mina cu furie pe chip.Dupa un moment izbucni in ras. -DAAA!cam ai dreptate!Uite iti voi spune unde a dus-o pe sora ta.E in bucatarie. -Iti multumesc frumos! Mina incepu sa alerge pe coridor pana ajunse in fata bucatariei.Puse mana pe clanta si deschise unsa cand... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|