A new friend
|
14 Oct 2011, 20:45
|||
|
|||
Nestiind de unde sa inceapa alerga pe coridor.Bezna totala.Isi reaprinse bagheta si o zbughii direct spre biblioteca.Cand ajunse in fata ei dadu peste Fantoma lui Sir Nicholas.
-Buna seara ,Sir Nicholas! -Buna seara Mina!Ce te aduce in miez de noapte in minunata lume a cartilor? -Pai stii...Mina nu stia daca sa ii spuna adevarul lui Sir Nicholas dar pana la urma se decise...uite sir Nicholas,sora mea Julieta de la Cercetasi a fost posedata de un demon sau un fel de creatura ciudata.Am venit aici ca sa ma uit dupa o vraja care ar putea-o dezlega de sufletul demonului. Sir Nicholas o privi mut de uimire un timp dupa care ii raspunse cat mai calm posibil: -Tanara soimita,acest lucru va trebui raportat directorului scolii! -Te rog sa nu ii spui directorului sir Nicholas pentru ca eu trebuie sa o salvez!Si nu vreau nici o problema!Te rog frumos! -De data asta nu spun nimic si te voi ajuta dar data viitoare voi fi nevoi sa sun tot ce stiu. -Iti multumesc Sir Nicholas!Si..aaa mai am o mica problema!rosi soimita. -Si care ar mai fi aceasta?intreba el punandu-si mainile incrucisate. -Mai am cam...Mina privi orologul..22 de ore ca sa o salvez de creatura,schita ea un zambet usor trist.Apoi intra pe usa impreuna cu Sir Nicholas si usa se tranti dupa ei. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|