Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If tomorrow never comes
14 Oct 2011, 23:06
Isi dadu ochii peste cap oftand apoi.Ura pur si simplu sa alerge dupa persoane, mai ales dupa copilite, bine, nu ca ea ar parea o copilita, insa nu avea absolut deloc chef de astfel de jocuri puerile, era un om ocupat, avea treaba.Trebuia sa tortureze, sa faca rost de lucruri, sa il stranga de gat pe mosul acela agasant, iar fata chiar isi imagina ca avea timp sa stea sa fuga dupa ea?Ei bine, daca da, isi imagina groaznic de prost acest lucru.O vazu totusi cum urca sus, o urmari cu privirea, apoi se pregati sa o urmeze, insa dupa ce o vazu venind inapoi jos se lasa de acest lucru.Continua sa o urmareasca cu privirea pana in punctul in care ea se pregati sa iasa pe usa, si deci, fara nici un stres ridica bagheta inchizand usa si aplicand un blestem destul de dragut asupra ei.
Ntt ntt ntt...nu cu fuga rezolvi lucrurile draga mea!Acum..daca imi dai voie..stai jos!zise el indreptand apoi bagheta spre fotoliul care se pozitiona imediat in fata fetei, ce parea totusi abia sa se tina pe picioare.
Sa lasam joculetele, si sa devenim seriosi vrei?Nu am toata ziua, si daca nu termin in cateva minute intr-un mod placut va trebui sa ajungem la lucruri clar neplacute, si nu cred ca vrem nici eu nici tu asta!Corect?zise el pe un ton desi calm, defapt al naibii de calm, aplicand o oarecare doza de venin asupra fiecarui cuvant folosit.

Si totusi, ce cauta el exact.Ei bine, se preumbla o oarecare vorba ca aceasta tanara domnita ar fii fost o eleva foarte silitoare a viperinilor, ceea ce il incanta si il facea sa nu isi doreasca chiar sa o ucida atat de repede, insa se parea de asemenea ca cineva cunoscut ei ii facuse viata un cosmar evident inca din momentul in care se hotarase sa ascunda in casa aceea un pergament foarte foarte impotant pentru mosul lui, iar asta nu mai era deloc bine.
Haide sa ne intelegem putin, nu am de gand..sa te ranesc!Sau bine, cel putin atata timp cat o sa ne intelegem bine nu am de gand sa te ranesc, insa asta depinde doar de tine!Ai deci idee de ce as putea avea eu nevoie?

There's nothing better than a good lie

[Image: raphysig.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: If tomorrow never comes - by Raphael J. Vonderheide - 14 Oct 2011, 23:06