Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#INTRUNIREA NR. 1:Introducere in Clubul Nostru
15 Oct 2011, 17:33 (This post was last modified: 15 Oct 2011, 17:42 by Eliza G. Blest.)
Oboseala incepuse sa isi faca aparitia trepatat pe cand Darkason vorbea fara sa se opreasca despre Previziuni despre Viitor . Era curios faptul ca a fost de acord sa vina la acest curs , caci , ea , ura atat trecutul ei cat si ce urma sa vada in viitor . Sau sa il simta ? Tremurase puternic din incheieturi si se incordase incet spre fata , aplecandu.se peste masuta . Isi pusese mainile pe aceasta , cu coatele sprijinite de marginea ei si cu capul pus peste degetele ce s.au impreunat . Schitase un cascat micut , care si.l abtinuse cu greu si daduse din pleoape de mai multe ori . Era mult prea intuneric in jurul ei , insa , asta nu o abtinea sa nu vada ce se intampla . Toti pareau cu mintea deschisa , asteptand cu sufletul la gura sa treaca acele secunde , sa ajunga la numarul de 60 si astfel , totodata , ceasul sa devina fix .

Era chiar amuzanta acea atmosfera .. Liniste din abundenta , cu exceptia inimilor care bateau ritmic , toate laolalta , unele cu tonuri mai joase , altele mai rapide , sau chiar mai ridicate , parca dirijate de un betisor invizibil . Scosese un icnet ciudat , strident , ce se auzise ca un ecou in toata incaperea pentru o fractiune de secunda. Isi ridicase capul miscata si se sprijinise de spatarul fotoliului , cufundandu.se in caldura si atingerea fina si moale a acestuia , coplesind.o . Oftase trista si isi inchisese ochii , auzind cu vag murmurele celorlalti elevi din incapere . "Unde sunt ... ? "

Ooc : Fara suparare , dar , daca doriti sa scrieti mai mult , cum face Darkason sau mnah , alte persoane de pe acest forum , puneti.va personajul sa faca ceva anume . Descrieti tot ce face acesta si o sa va mirati ca ati putut sa scrieti atat . Si ... incercati sa nu mai repetati ce zic altii sau ce au facut altii . Aceasta este o continuare a ce face cineva nu un rezumat . Doar incercati , si astfel , cei care vor citi ce am "muncit" noi aici , le va placea ^_^
Later edit : Inca un lucru , din cate am vazut eu la mai multe persoane , se foloseste la inceput numele personajului , dar , mai la fiecare post in parte . Voua va place?Adica .. cum arata ? Cum suna ? Incercati sa cititi un post , nu zic unul de al vostru , cu voce tare . V.ar placea ? Si ... ceea ce facem noi e o compunere . Din cate am invatat noi de la materia "Limba si literatura romana " nu se foloseste un cuvant de mai multe ori la rand ca zgarie . Astfel , fiind pe un site RPG , si cu atat mai mult - de fantezie , Harry Potter , si putem sa ii dam personajului nostru cat mai multe nume . De exemplu eu : Ma numesc , ca personaj , Eliza Green Blest , si , din cand in cand ii mai spun pe nume , apoi pe numele casei in care a fost reprezentata cu articulatie ,"viperina" si tot asa .... Va multumesc ca ati citit pana la capat comentariul meu . Odata ce vad ca aceste "greseli" acesta mic mesaj va disparea din rpg ^_^ .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: #INTRUNIREA NR. 1:Introducere in Clubul Nostru - by Eliza G. Blest - 15 Oct 2011, 17:33

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Introducere si Reguli Darkason Pain 0 942 09 Oct 2011, 21:45
Last Post: Darkason Pain