Searching for you
|
15 Oct 2011, 18:06
|||
|
|||
Ooc : Sunt o pantera
![]() Bic : Fugise dupa ea , in spatele feti , putin surprinsa . "Mai nou am ajuns caine ???? Lasa , nu cred ca si.a dat seama cine sunt eu .. si totusi , unde mergem ???? " Nelamurita , dar cu muschii incordati la maxim , o urmase pana la capatul scarilor , ce duceau la celalalt etaj . Nu stia cu ce s.ar putea intalni , ori cu o vraja or ... dar , era sigura ca cineva se afla acolo , la cativa metri departare . Pasea incet , pe cele 4 labe , pe langa India , mergand de.a lungul unui culoar urias , ce parea sa nu sa se mai termine niciodata . "Mai bine imi revin la forma mea initiala , " murmurase ea si se indepartase de cercetasa , luand.o in viteza spre o mica crapatura in zid . Se chircise , se ingramadise , dar cu chiu cu vai , reusise sa intre . Urma sa se transforme in om . In cateva secunde , revenise la forma ei intiale se iesise din acel loc stramt , care incepea sa se o intepe la nivelul trunchiului . Bucuroasa ca scapase in viata , continuase drumul , avand.o pe India la cativa metrii in fata ei . "India !! " strigase ea , dar numai cat sa o auda cercetasa . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|