Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#INTRUNIREA NR. 1:Introducere in Clubul Nostru
15 Oct 2011, 20:20 (This post was last modified: 15 Oct 2011, 20:21 by Isolde du Maurier.)
Era o noapte ciudata, in care India nu putea cu nici un chip sa doarma. Dupa ce se zvarcolise in pat vreo 20 de minute, se ridica pentru a-si lua un pahar cu apa. Pe noptiera se afla o invitatie pe care o primise cu cateva zile in urma, dar pe care nu reusise sa-i dea vreo atentie, din cauza timpului liber insuficient. O lua si citi in cateva secunde, ajutata de simturile ei vampiresti.
'Ia te uita, o invitatie la Previziuni despre Viitor. N-am mai auzit de el pana acum.' gandi ea. Atentia ii fu captata de un rand care era scris diferit si care ii sarea in ochi. Intrunirea numarul 1, care avea loc chiar azi, si care se tinea chiar in momentul in care Cercetasa citea invitatia. In cateva secunde era imbracata, iar in alte cateva se afla in usa Clubului.
"Scuze de intarziere, abia acum am vazut invitatia. Sper ca nu am intrerupt ceva prea important", spuse ea jenata, dar observand imediat ca nu mai erau locuri si pentru ea, dadu sa inchida usa, nevrand sa deranjeze si mai mult. Oricum i se parea ciudat sa apara aici dupa ce deja incepuse prima intalnire. Era ca si cum ar fi ajuns la sfarsitul unei ore la scoala. Ciudat si enervant.

OOC: nu vreau sa jignesc pe nimeni sau sa supar, insa v-as recomanda sa nu mai mariti fontul, deoarece, in afara faptului ca se obosesc ochii, se vede si urat, fiecare scriind cu o marime diferita. Adica eu scriu mai mic, X mai mare, Y normal, si este inestetic. Ma rog, faceti ce vreti acum, era doar un sfat Thinking?

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: #INTRUNIREA NR. 1:Introducere in Clubul Nostru - by Isolde du Maurier - 15 Oct 2011, 20:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Introducere si Reguli Darkason Pain 0 942 09 Oct 2011, 21:45
Last Post: Darkason Pain