Noaptea viselor
|
15 Oct 2011, 22:10
|||
|
|||
Ii sari in spate.Acesta o lasa pe Julieta sa se prabuseasca langa el.Acum avea o noua tinta Mina.Soimita asa si spera sa se intample.Sa o lase pe sora ei si sa vina spre ea ca sa il poata distruge.Devoratorul sarise la gatul Minei dar soimita fu mai desteapta si se transforma imediat in leopardul acela frumos.Se feri instantaneu din calea vampirului.Acesta se opri pentru un moment dupa care schita un zambet malefic. -Crezi ca daca te-ai transformat intr-o pisicuta amarata ma poti invinge?Puterea mea e mai presus de a ta.Iti aud sangele cum fierbe prin vene.Il aud cum clocoteste,si iti simt mirosul de la 100 de km.Ai un miros asa dulce ca imi lasa gura apa. "Bleah..isi zise Mina.Ce scarbos!Las ca ii arat eu lui festin!" Si zicand astea sarise spre el.Vampirul se feri cu o viteza uimitoare din calea fetei si o arunca la cativa metri departare.Soimita se puse din nou pe picioare si incepu sa maraie.Se gandeam acum la o idee.Oare cum putea sa omoare un vampir."Haide,isi puse ea.Doar ai citit atatea carti cu vampiri!Cum nu poti sa iti aduci acum aminte?!".Dar in acel moment in ochii ei aparu o sclipire.Se transforma din nou in om si se duse aproape de vampir. -Sunt numai a ta !spuse Mina avand un zambet inocent pe fata. Julieta se opunea din partea cealalta a vampirului.Pe fata vampirului se citea nebunia.Acea placere de a suge sangele uman.Ochii au inceput sa i se faca rosii si isi scoase coltii la iveala.Mina astepta ca acesta sa isi indeplineasca mult dorita placere.Devoratorul vampir isi inclina capul spre gatul soimitei.Mai avea cativa centimetri pana la "raiul lui"cand o tepusa ascutita ii stapunse inima.Vampirul deschise larg ochii si se uita la fata. -C-ce ai facut?spuse el cu voce tremuranda. -Ceea ce ai fi facut tu cu noi.Te-am omorat!Asa cum meriti!zise Mina. Corpul vampirului cazu la pamant si Mina ii dadu foc.Dupa care fugi repede la sora ei. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Noaptea amintirilor | Isabella River | 36 | 7,721 |
03 Mar 2012, 22:31 Last Post: Effy K. Dietrich |