P.S - I love you.
|
16 Oct 2011, 16:52
|||
|
|||
Odette intepeni si nu fu capabila sa scoata nici un cuvant. Ochii incepura sa o intepe si simtea lacrimi adunandu-se in ei. Incerca sa le opreasca dar nu reusi. Se intoarse cu spatele la Tamara si isi sterse repede lacrimile apoi se intoarse cu fata la astropufa.
-Scuze, mi s-a parut ca aud ceva, murmura incercand sa zambeasca. Keyanna se incrunta usor apoi o ruga pe Odette sa-i spuna despre Fred si Blake. -Pai... sunt bine, spuse viperina ridicand din umeri. Incepu sa mearga mai departe dar se opri iar. Nu putea sa se ascunda de Tamara pur si simplu ii era imposibil. Incepu iar sa planga dar incepu sa ii povesteasca: -Blake a dat vina pe mine pentru ca ai fugit si chiar mai avea putin si ma omora-nu ca in alte dati-dar Snowdrop m-a ajutat sa scap. Fred nu a fost acolo pentru ca ma uraste si-ar fi dorit sa ma omoare Blake... L-am pus pe Snowdrop sa se intereseze, mi-a zis ca nu a fost multumit de Blake ca nu a reusit sa ma omoare desi cred ca nici nu ar fi putut pentru ca Blake s-a intors la mine Acum stiu ca te intrebi de ce ma uraste Fred... ei bine... a dat vina pe mine ca era sa ajunga in Azkaban din cauza lui Ryan si a spus ca s-a saturat de mine si de cat de aiurita sunt si cum ma expun mereu Incuiatilor si Aurorilor cand am chef sa ma distrez... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
P.S - I love you. - by Rachelle Hathaway - 03 Oct 2011, 22:03
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 04 Oct 2011, 15:30
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 05 Oct 2011, 17:56
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 05 Oct 2011, 18:57
RE: P.S - I love you. - by Rachelle Hathaway - 06 Oct 2011, 14:11
RE: P.S - I love you. - by Odette B. Malfoy - 06 Oct 2011, 15:33
RE: P.S - I love you. - by Rachelle Hathaway - 06 Oct 2011, 16:21