|
|
18 Oct 2011, 19:23
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- O urmari pe Jennifer cum se aseza pe fotoliu si, dupa un moment de ezitare, Desiree facu acelasi lucru. In incapere era mult mai cald decat pe coridoare, observa ea; probabil era datorita focului din semineu. Toamna venise deja , imprastiindu-si paloarea racoroasa peste imprejurimile Castelului. Camera Necesitatii nu inceta niciodata sa o surprinda.
- Mai nimic, raspunse Cercetasa. Voiam doar.. putina liniste. M-am dezobisnuit cu toata agitatia de la Hogwarts dupa toata vacanta.
Se lasa pe speteaza fotoliului, amintindu-si toate datile in care venise acolo. Poate va mai reusi sa aduca si alti colegi Cercetasi pe acolo , la o intalnire - cum facuse si in alte dati. Nu i-ar fi stricat sa ii vada pe toti adunati acolo, spunandu-si parerile. Ea nu era niciodata sigura pe ceea ce facea , si avea nevoie de ei.
Isi intoarse privirea catre Jennifer, fandu-si seama de tacerea ce se asternuse.
- Si.. ce-ai mai facut prin vacanta? intreba.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|