|
|
18 Oct 2011, 21:09
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
'Dom'sorul' repta viperina tonul prietenei sale, 'este si "victima" mea' continua ea sa chicoteasca.
Se uita atent la baiatul care scria de zor si isi aminti ca si ea trebuia sa-l pedepseasca. Tranti cu putere cartea groasa cat o enciclopedie a carui cotor verde se deteriorase din cauza trecerii timpului si incepu sa se dezlipeasca.
'Vreau sa-mi inveti vrajile de la paginile 234, 671, 555 si 861, iar maine sa le efectuezi in fata clasei. N-ai voie sa le exersezi, doar invata teroria si vom afla maine daca nota ta va de suferit.
Isi intoarse privirea de la baiat, care incepu sa tremure si sa se agite incercand sa deschida cartea la paginile indicate, la Rosalie.
'Si mie mi-a fost dor. Ce-ai mai facut de cand nu ne-am ami vazut?' intreba vrajitoarea si se aseza in locul indicat de fata. In pozitia in care se afla avea o viziune perfecta asupra unuia dintre geamuri. Vede pajistile ce inconjurau castelul si elevii ce se tolaneau sub luminile puternice ale soarelui pe iarba grasa si impresionant de verede.
my momma { raised } me a prophet
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|