She should live
|
19 Oct 2011, 15:27
|||
|
|||
Isi incrucisase bratele in jurul corpului , privind putin tensionata scena si observand cu sarpele se strangea tot mai mult pe acel baietas . Ce faceau ? Acum incepea sa regrete . “Am innebunit ! Clar ! Ce imi pasa mie de acesti copilasi ? « isi zisese ea si isi dusese o mana la barbie , sprijinindu.se de aceasta , pe chipul ei citindu.se concentrarea . Zambise bucuroasa si raspunsese intrebarii lui Odette . “Hmm...amuzant , dar lipseste ceva . Tipatul , “ zisese ea , zambind din coltul gurii siret si ochii ii sclipeau intens . Se apropiase de viperina si ii pusese o mana pe umar , privindu.l in continuare in ochii cenusii ai baiatului . “Ochii acestia , imi par atat de cunoscuti . Parca o vad pe sormea in locul acestuia . Ohh..iar incep ?Sormea nu ii aici . Cu siguranta se afla in Camera de Zi si invata de zor la o materie , sau distruge o aripa a scolii . “ “Scumpule , ti s.a intamplat vreodata sa nu ai aer in plamani ? Absolut deloc? Odette , faci tu onorurile ? « "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|