Surprised?
|
19 Oct 2011, 16:41
|||
|
|||
Odette statea pe veranda fumand o tigara, asteptandu-si prietena. Planificasera de cateva luni aceasta "petrecere" si abia astepta sa se intample. Timpul fusese de partea lor pana acum cand minutele treceau atat de greu. Parintii ei iesira din casa intrerupandu-i sirul gandurilor. Mai trase un fum din tigara uitandu-se in sus la parintii ei. Mama sa, Karin ofta.
-Ti-am spus sa nu mai fumezi cand esti stresata? intreba Karin. Odette stinse tigara si o arunca undeva in iarba fara sa zica un cuvant. -Si ti-am spus sa nu le mai arunci in iarba? intreba Victor, tatal ei. Oddy ofta si se ridica de pe jos. Putea sa stea si pe scaun dar ei nu ii pasa daca se prafuia putin. Isi sterse cu indiferenta roba apoi zambi cu caldura catre parintii ei. Ii imbratisa pe amandoi apoi zise pe un ton nevinovat: -Si eu va iubesc la fel de mult. Ambii parinti oftara dar nu ii mai reprosara nimic. Isi lua ramas-bun de la ei si le ura distractie placuta apoi se aseza iar pe jos. Mai erau inca cincisprezece minute pana cand Eveline avea sa ajunga la ea. Inchise ochii si atipi. Tot felul de imagini incepura sa i se deruleze in minte. Incepuse sa viseze, semn ca adormise de-a binelea. 'Poc' se auzi la un moment dat si Oddy sari ca arsa cu bagheta in mana gata sa arunce un Blestem de Neiertat, dar tot ce vazu fu o fata de varsta ei care radea in hohote. 'Daca stiam ca timpul trece asa repede daca adorm... o faceam mai devreme' isi zise in gand. -Ce mai faci? o intreba pe cercetasa ducandu-se sa o imbratiseze. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Surprised? - by Evelyn Steel - 19 Oct 2011, 15:52
RE: Surprised? - by Odette B. Malfoy - 19 Oct 2011, 16:41
RE: Surprised? - by Evelyn Steel - 20 Oct 2011, 13:38
RE: Surprised? - by Odette B. Malfoy - 25 Oct 2011, 21:26
RE: Surprised? - by Evelyn Steel - 25 Oct 2011, 21:41
|