I'm a schoolgirl in love with her sempai
|
19 Oct 2011, 22:10
|||
|
|||
Kennya se uita la ceas.
"PATRU FIX! Punctualitatea mea nu da gres niciodata." Multumita ea ea insasi, uitandu-se in jur dand usor din cap parca asteptand aplauze de la multime, observa silueta prietenei ei. Un soc electric trecu prin ea din cauza fericirii si scapa din mana cele doua cufere pe care le cara cu ea sarind in bratele celeilalte viperine. In momentul cand aceasta isi infasura mainile in jurul gatului lui Odette, cele doua auzira un strigat plin de durere si dezdanajduire. Uitandu-se in spate vazura chipul batranului contorsionat de durere si cele cateva lacrimi aparute in colturile ochiului. Mutandu-si privirea mai jos, fetele observara cele doua cufere imense ale Kennyei pe piciorul barbatului, care acum se chinuia sa isi scoata piciorul pe jumatate amputat de sub greutate. Kennya se grabi spre el. " Ce faci nemernicule cu lucrurile mele? Vrei sa furi, haa?! Odette, nenorocitul asta incearca sa ne fure bagajele special impachetate pentru vacanta noastra!" Il impinse cu putere pe barbatul varstnic, si acesta cazu pe jos, strigand furios ca cele doua fete vor fi blestemate si vor simti puterea clanului Uchiha. Cele doua viperine se uitara nedumerite una la alta si ridicara din umeri, ajungand la concluzia ca mosul era un vagabond dus cu barca la plimbare. Acesta scoase din buzunarul drept un lucru ascutit, metalic, ce semana cu un cutit strigand in continuare daca stiu ce e ala. fetele se uitara inca o data una la alta fiind sigure ca omul era scapat de la nebuni. "Ce e asta? E cumva un nou model de bagheta? Modernistii au inceput sa-si bage coada si aici, dar nu m-am asteptat la un aspect estetic atat de ... nonconformist." "E un kunai ingrato!" Odette ridica o spranceana, iar Kennya isi dadu ochii peste cap, luase cuferele de jos si il mai lovi din nou pe batranul care era culcat la pamant. Cele doua o luara rapid catre destinatia lor, vorbind vesele despre locul unde aveau sa-ti petreaca vacanta. Dupa cateva minute Odette o intreba pe amica ei ce este un Uchiha. Aceasta dadu din umeri si presupuse ca e un nou brand de coniac. Insa cele doua habar n-aveau ca o sa simta cu adevarat pe pielea lor farmecul a ceea ce el numea "Uchiha". "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Love me or leave me at London | Wanda J. Bennet | 64 | 7,163 |
15 Jul 2012, 20:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|