I'm a schoolgirl in love with her sempai
|
19 Oct 2011, 22:30
(This post was last modified: 19 Oct 2011, 22:31 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
-Imi place coniacul, murmura Oddy ganditoare. Stii, daca chiar ar fi un nou brand de coniac cred ca as fi incantata sa il gust.
Mai statura cateva minute meditand asupra numelui Uchiha. I se parea ca suna sexy. Odette incerca sa isi alunge aceste ganduri din cap apoi o intreba pe Kennya daca e gata de plecare. Tanara viperina dadu din cap si isi plasa mana dreapta pe umarul lui Odette si cea stanga pe manerele celor doua geamantane. Oddy isi puse si ea o mana pe cufar si cu cea libera pocni din degete concendradu-se pe locul in care trebuiau sa ajunga. Dupa neplacuta senzatie de greata si fufocare ajunsesera in fata hanului japonez in care aveau sa stea in urmatoarele zile. -Am ajuuuuns, acum sa ne uitam dupa baieti draguti, zise Oddy uitandu-se in stanga si in dreapta. Kennya o calma spunandu-i ca pentru inceput ar fi trebuit sa mearga si sa isi lase geamantanele in camera. Intrasera in han tarandu-si geamantanele dupa ele. Se apropiara de receptie cat de repede putura. Hangita era o femeie scunda si bruneta. Fetele salutara cat mai politicos posibil si ii dadura numele pe care facusera rezervarea. Cand le dadu cheia Kennya dadu sa plece dar Odette o opri: -Stai asa vreau sa o intreb ceva pe hangita. Va spune ceva numele Uchiha? -Nu... e un nou brand de coniac? zise nedumerita femeia. Oddy si Kennya zambira. -Ai avut dreptate... murmura Odette cand incepura sa urce scarile spre primul etaj. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Love me or leave me at London | Wanda J. Bennet | 64 | 7,168 |
15 Jul 2012, 20:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|