Unde este?
|
20 Oct 2011, 15:40
(This post was last modified: 20 Oct 2011, 15:41 by Atsu Ari Ooku Tokugawa.)
|||
|
|||
"Mama masii de blesteme !"se trezi deodata Julietta injurand, lucru ce nu-i era deloc in fire.
"Daca as fi stiut eu despre blesteme, apoi filozof ma faceam ! Habar n-am de blesteme si de "antidotul" la ele, daca o exista asa ceva !" Era nervoasa si ea si incepuse sa tremure vizibil, de parca ar fi intrat intr-o camera inghetata, ci nu intr-o biblioteca. Se calma fortat, stiind ca atitudinea ei era un prost inceput. Putea sa fi fost mai calma, dar nu ! Ea trebuise sa se enerveze ! Privind spre tanara din fata ei, spuse : "Daca suntem intr-o biblioteca si mai ales in Sectorul Interzis trebuie sa fie pe undeva o carte care sa ne ajute in problema blestemelor, numai ca biblioteca este mult prea mare pentru a o gasi repede asa ca..." se opri din vorbit si isi scoase bagheta. "Cum era oare aia care m-a invatat maestrul ?... " Se gandi putin, apoi spuse : "A ! Mi-am amintit ! Lorem maledicere cards lucem !" rosti ea in latina [ooc : Iertare daca latina e proasta !] "Ar trebui sa mearga asa !" o privi ea pe tanara. "Daca maestrul care m-a invatat asta era atat de stralucit, pe cat de mult se lauda cu maiestria lui, atunci ar trebui ca toate cartile referitoare la blesteme sa iasa mai in fata celorlalte. "spuse ea. 'Sa vedem ce-o sa se intample ! Ma indoiesc de "maiestria" celui care m-a invatat asta !' spuse ea in gand, clatinand din cap a dezaprobare. Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !
Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Unde este? - by Splendora Cromwell - 13 Sep 2011, 21:44
RE: Unde este? - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 11 Oct 2011, 22:51
RE: Unde este? - by Splendora Cromwell - 18 Oct 2011, 23:27
RE: Unde este? - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 20 Oct 2011, 15:40
RE: Unde este? - by Splendora Cromwell - 29 Oct 2011, 00:26
RE: Unde este? - by Pearl Lancaster - 29 Oct 2011, 02:51
RE: Unde este? - by Splendora Cromwell - 14 Nov 2011, 01:41
RE: Unde este? - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 03 Dec 2011, 15:54