|
20 Oct 2011, 16:07
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Se intreba de ce Rosalie ii multumise; doar era dreptul tinerei de a sta acolo unde isi dorea. Cercetasa , in locul ei, s-ar fi asezat pe iarba fara sa-i pese daca persoana din fata sa i-ar fi ingaduit asta sau nu. Dar, in fine, trebuia sa recunoasca ca uitase principiile pe care se baza politetea. Lumea discuta adesea cu ea despre tema asta - insa, pur si simplu, realizase ca toate lucrurile din jurul ei erau lipsite de importanta.
Isi aminti sa incerce sa vorbeasca ceva mai frumos cu Rosalie; asa ca inghiti pala de ironie ce-i statea pe buze.
- Dupa cum am spus, mai nimic, ridica ea din umeri. Turnul Cercetasilor e putin cam aglomerat pentru mine, chiar si la ora asta ; eu incercam doar sa evit pe acolo alte intrebari.
Si acela fusese primul loc la care se gandise: lacul. Bineinteles, mai era si Padurea Interizisa, dar a realizat mai apoi ca erau cativa elevi de la alte Case pe acolo, asa ca renuntase.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|