|
The beginning of a new life
|
20 Oct 2011, 16:42
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Blonda se aseza langa Astrid. O privi curioasa, iar apoi incepu sa vorbeasca de parca nu s-ar mai fi putut opri vreodata.
'Scuze, m-a luat valul' se scuza fata dupa ce vorbise minute la rand despre cartile si autorii sai preferati.
Astrid n-o opri in timpul discursului, ci doar ii zambi si o aproba dand din cap. Stia ca anul la Hogwarts avea sa fie lung si vroia sa-l "indulceasca" fancandu-si noi prieteni.
'Imi place mult sa citesc. Probabil ca autorul meu preferat este Roald Dahl' spuse fetita de numai unsprezece anisori si zambi. 'Si nu-i nicio problema ca te-ai asezat aici. Pana la urma, toata lumea are nevoie de putina companie' se completa aceasta si continua sa zambeasca.
Fata cea noua parea foarte dragut, iar aspectul sau exterior era destul de placut. Astrid spera ca va reusi sa se poata imprieteni cu dansa. Nu vroia sa fie singura, prizoniera intre peretii antici de piatra ai castelului.
'Eu ma numesc Astrid. Pe tine cum te cheama? intreba micuta vrajitoare timid si-i intinse mana fetei destul de stangaci.
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|