Thread Closed 
We’re in this together now
20 Oct 2011, 16:53
  • - Acum mergem? întrebă Ainsley, dându-şi ochii peste cap. Nu de alta, dar nu mai vreau să mă gândesc la optimismul tău de prost gust.
    Desiree râse încet şi aprobă din cap. Nu voia ca să o scoată din sărite pe colega sa, nu după ce aceasta acceptase să o ajute să intre în Ministerul Magiei. Încă mai avea nevoie de ea – poate după ce va trece noaptea aceasta, va avea ocazia să fie ea însăşi.

Păşiră pe asfaltul luminat de razele lunii. Londra era pustie la acea oră în noapte ; şi, spre norocul celor două Cercetaşe, nicio maşină nu trecea pe drumul pustiu. Toată lumea vrăjitorească dormea, neştiutoare de ceea ce se petrecea în afara caselor lor. Desiree speră în sinea sa că mătuşa ei nu îi va observa absenţa – nu că i-ar fi fost foarte dor de nepoata sa, ci că nu prea ar fi fost prea încântată dacă ar fi aflat planurile sale. Dar nu avea să se îngrijoreze de aspectul ăsta decât după câteva ore.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: We’re in this together now - by Desiree Rose Goth - 20 Oct 2011, 16:53