|
The beginning of a new life
|
20 Oct 2011, 17:39
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Vrajitoarea se intoarse in compartiment pentru a-si lua saculetul cu galeoni. De cand mersese pentru prima data pe Aleea Diagon aflase ca toate lucrurile in lumea vrajitorilor se cumparau cu acesti banuti auri ce se numeau galeoni.
'Am doar unsprezece ani, dar tot timpul petrecut citind mi-a folosit la ceva aparent' spuse fata inrosindu-se la fata. Se emotionase foarte tare cand o auzi pe Morreen spunand acele cuvinte de lauda. Pana atunci nu mai fusese apreciata pentru cunostintele sale. Nimeni n-o mai laudase pentru nimic.
'Vrei sa luam ceva dulce? Fac eu cinste' spuse Astrid uitandu-se la saculetul sau plin cu banuti. Fusese bogata in lumea incuiatilor, iar asta nu se schimbase nici in lumea vrajitorilor.
Iesi din compartiment si se opri in fata carutului cu dulciuri pe care-o batranica grizonata il impingea.
'Ce-ati dori?' intreba aceasta, iar Astrid ramase perplexa. Nu cunostea niciuna dintre delicatesele insirate pe carut si n-avea nici cea mai vaga idee ce ar trebui sa cumpere.
'Ai putea sa-mi recomanzi ceva?' o intreba pe Morreen zambind.
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|