Thread Closed 
The beginning of a new life
20 Oct 2011, 17:49
Morreen se bucura ca nu era printre singurele din lume care citea. Toti copiii de la orfelinat radeau de ea cand o vedeau citind, insa ea le demonstrase de multe ori ca nu e frumos sa razi de cineva. Dar tot nu invatasera.
"Oricat de mult as citi, tot nu as reusi sa stiu atat de multe" , spuse ea cu parere de rau. Blondina se uita iar pe geam, incercand sa desluseasca formele norilor, insa trenul nu-i lasa timpul necesar pentru a intelege ceva din ei. Pareau doar niste bucati de vata de zahar, din care tot rupeai, si rupeai.
'Ai putea sa-mi recomanzi ceva?' o intreba Astrid pe Morreen zambind.
Atentia vrajitoarei fu atrasa de vocea colegei sale. Se uita la ea zambind, si incercand sa se gandeasca la ceva. Insa cum nu traise in aceasta lume, iar acum era prima oara cand punea piciorul in ea, pur si simplu nu stia ce sa zica. Iesi din compartiment, uitandu-se la minunatiile de bunatati pe care acea tanti grasuta le ducea cu ea prin vagoane.
" Nu stiu ce sa zic, nu am mai mancat asa ceva inainte.", spuse ea, dezlipindu-se de imaginea ciocolatilor si bomboanelor si asteptand-o pe Astrid sa se hotarasca.

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The beginning of a new life - by Victor A. Olivier - 20 Oct 2011, 17:49