Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai
20 Oct 2011, 17:52
"Firar!!! Iar nu mi-am adus aparatul de fotografiat..." reusi sa bolboroseasca cu greutate printre coatele pe care i le dadea prietenei ei. Asta pentru a o trezi pe Odette la realitate, dar si pentru simplul fapt de a-si da seama pentru sine ca asta nu era un vis. Asculta in sfarsit sunetele de durere din partea fetei si se linisti. Nu era un vis. Isi trozni degetele si se uita in jur entuziasmata ca un copil ce se decidea greu in legatura cu jucaria cu care avea sa se joace. Se uita la cel mai albastru si isi scutura capul. Ura pestii. Se uita la cel cu multe pierceuri si isi insemna in minte ca Incuiatii chiar erau ciudati. Cel blond era prea feminin pentru ea, dar cand puse ochii pe cel brunet isi descheia primul nasture de la bluza si zambi malitios.

Il examina cu atentie ignorand privirile lui confuze si se opri la nivelul bratului, unde aceasta avea un tatuaj extrem de bizar. Ii amintea vag de ceva. O lasa pe Odette sa vorbeasca cu ceilalti, bucuroasa ca inca mai respira si se indrepta spre brunet. Se apropie de el, insa privirea ii cadea mereu asupra tatuajului. Un lucru destul de ciudat avand in vedere ca de obicei privirea ii cadea mai mult in partea inferioara a corpului baietilor. Se opri subit amintindu-si evantaiul ciudat de pe bluza baiatului mai tanar pe care il spionase mai devreme in bai. Erau oare rude? Ajunse fata in fata cu el si il intreba daca este sange pur. Acesta se incrunta si mai mult si o intreba politicos la ce se refera.

"Nu conteaza... Lasa, o sa te iert pentru ca arati bi.. asta... cumpatat. De curiozitate, ai un frate mai mic? Am impresia ca l-am vazut mai devreme astazi."
Omise faptul ca il spionase la bai, dar cel din fata ei ramase stupefiat si suiera printre dinti ca fratele lui mai mic era mort. Viperina isi ceru scuze repede. Ce neobisnuit.
"Dar stii cumva ce este un Uchiha?"
Toti se oprira brusc din vorbit, iar Odette curioasa, incerca sa o ajute pe prietena ei intrebandu-i daca este un nou brand de coniac. Se uitau nedumerite la ei incercand sa le desluseasca chipurile, insa singurul gest pe care il primira era o privire rigida din partea tuturor. Kennya se gandi sa schimbe repede subiectul.

Tocmai cand avea sa-l intrebe daca avea prietena, Kennya isi simti bratul prins si se uita la Odette care ii comunica din priviri ca aveau nevoie de aparat. Incerca sa-i zica ca nu este momentul potrivit cand brusc intra pe fereastra baiatul mai tanar de care vorbise mai devreme. Viperinele se oprira din orice actiune si il privira inlemnite. Cum naiba a intrat pe geam? Erau si ei vrajitori? Isi aminti de povestea lui Odette cand tipul ciudat pe care il intalni pe coridor disparuse intr-un nor de ciori. Trebuiau sa iasa repede din situatia respectiva. Daca cel mai tanar avea sa le spuna celorlalti ca il spionasera la baie?
"Umm... Ati invatat cumva la Hogwarts? Mi se pare ciudat ca nu ne-am vazut pana acum. La ce casa ati fost sortati?"

Nimic nu parea sa miste, iar Odette inca se uita ciudat la tanarul care intrase pe fereastra. Cele doua schimbara priviri pline de inteles. Kennya era sigura ca prietena ei se gandea la acelasi lucru. Nu erau Incuiati. Dar cum nu pareau sa fi auzit de Hogwarts? Invatasera la o alta scoala? Imposibil. Cum sa nu stii ce este Hogwarts.?!
"Si cum Dumnezeului a intrat? Nu vad nici o matura!" ii sopti in ureche fetei de langa ea.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai - by Kennya Allen - 20 Oct 2011, 17:52

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,159 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy