I'm a schoolgirl in love with her sempai
|
20 Oct 2011, 18:20
|||
|
|||
Toti baietii se uitau la ele ca la niste persoane care tocmai au evadat dintr-un spital de nebuni. Odette se uita mai atenta spre fereastra dar nu era nici un copac acolo. Se uita iar la baiatul pe care il spionasera la baie si il intreba cum il cheama. Acesta se uita urat la ea pret de cateva secunde apoi decise sa raspunda. Ii spuse pe un ton foarte misterios ca il cheama Sasuke.
-Ce voce smex... adica ce nume sm.. adica.. AU! se balbai Odette pana cand Kennya o calca brutal pe picior. -Un nume foarte interesant, adica, zise apoi Odette dregandu-si vocea. Sasuke isi dadu ochii peste cap apoi isi indrepta atentia spre usa. In camera intra baiatul cu care se intalnise Oddy. Cand il vazu se ascunse dupa Hidan si se lipi de el uitand de faptul ca era pe jumatate gol, sau mai bine zis nebagand in seama acest detaliu. -Ai intarziat Itachi, zise Pein. -O pacoste mica m-a facut sa intarzii, vezi tu, m-a trantit la pamant... incepu el. -Ba, parodn! zise Oddy prinzand putin curaj. Nu eu te-am lasat zacand in mijlocul unui hol. Mai statu cateva secunde in spatele lui Hidan apoi isi facu curaj si iesi. Itachi se uita stupefiat la ea, apoi la Kennya si in cele din urma spre prietenii sai. Ii intreba pe un ton calm si amenintator ce cautau ele acolo. Deidara ii spuse cum gresisera camera si apoi ii mai spuse ca cele doua fete vorbeau despre lucuri foarte ciudate. -Stai putin voi nu sunteti vrajitori? intreba Oddy uitandu-se nedumerita la Kennya. -Vrajitori!? pufnira toti la unison. Nu, noi suntem ninja, adauga blondul, Deidara. Odette si Kennya se uitara una la alta si incepura sa rada. Dupa cateva secunde amandoua se rostogoleau pe podea de atata ras. Kenn fu prima care se calma si ii intreba cum puteau fi ninja, dar raspunsera cu o intrebare: Cum puteau fi ele vrajitoare. -Simplu, zise Odette. Isi scoase bagheta si o indrepta spre o noptiera. Printr-o simpla miscare o transforma intr-un porc mistret. -HAAAAAAAAAA! urla Hidan ingrozit. Ai face bine sa imi aduci inapoi noptiera. -Imediat ce imi arati cum poti fi tu un ninja, zise Odette zambind caustic. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Love me or leave me at London | Wanda J. Bennet | 64 | 7,167 |
15 Jul 2012, 20:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|