Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai
20 Oct 2011, 18:56
Kennya isi sterse lacrimile de la ochi dupa partida de ras si o urmari pe Odette cum transforma noptiera si se uita multimita la ei. Astepta sa vada privirile lor pline de admiratie, insa singurul lucru pe care il primira erau privirile lor gata de atac si un pas in spate, departandu-se de cele doua. Fetele schimbara din nou niste priviri si mai confuze. Singurul care nu se miscase din loc era baiatul cel mai tanar care se uita suspect la bagheta din mana lui Odette.
"HEYY!!! Ce-ai facut cu batul ala???" intreba nedumerit Deidara.

Oddy incerca sa-i explice, iar Kennya avantajata de comotia din incapere se apropie de Sasuke, care o privea suspect cu colutul ochiului. Cand Deidara sari pe Odette sa-i smulga bagheta pe care acum o flutura mandra in fata lor, cealalta viperina isi furisa mana pe torsoul baiatului. Aceasta actiune fu urmata de un adevarat haos. Din cauza miscarilor frenetice ale lui Odette sa iasa de sub greutatea celui blond, bagheta ei scapa mici vraji, asemanatoare cu niste artificii. Hidan sari dupa coasa incercand sa scape de mingile de lumina, Pein si omul peste aruncau shurikene de disperati prin camera, iar Sasuke o prinse pe Kennya brusc pe mana si o tranti de perete.

"Au, mi-am prins parul nemernicule! Lasa-ma sa o ajut!!!"
Puterea pe care o tinea prinsa de perete o instiga pe Kennya. Oricat se zbatea incercand sa o ajute pe Odette sa iasa de sub baiatul blond, care acum era prins de gatul ei si nu o lasa sa se ridice, era in van. Se uita furioasa la Sasuke si il lovi cu genunchiul in stomac. Fiind luat prin suprindere, baiatul ii dadu drumul tigandu-se cu o mana de stomac si cu cealalta se sprijinii de genunchiul drept.
"Dumnezeule. Am lovit un abdomen atat de frumos... O sa ajung in iad." se planse Kennya acum chinuindu-se sa-l smulga pe Deidara de Odette.

Singurul care nu parea afectat de trauma din incapere era Madara, care acum isi pusese o mana la frunte, incercand sa-si maseze tamplele. Organizatia cu cel mai rau famat nume in fata ochilor lui se transformase intr-o turma de penibili. Asta din cauza unor fete si mai duse cu pluta decat ei. Oare cine erau? Facu pasi mari catre Odette si o prinse de mana intreband'o daca este spion. Aceasta ii trase un sut in picior si ridica bagheta de jos, oprind efectele dezastruoase ale vrajilor. Toti se oprira pentru cateva secunde sa-si traga sufletul cand femeia care se ocupa cu hanul se opri in usa si facu ochii mari in jur. Scoase de sub haine un bici scurt si ii ameninta ca nu au voie sa iasa din camera pana cand nu este curatenie luna in camera. Pleca cu un mers apasat si 'Adolescentii...' scapat printre buze.

Odette isi ridica bagheta pentru a strange cat mai repede urmarile vrajilor, cand Kennya o apuca de brat.
"Esti dusa cu zaharelul? Nu strange atat de repede. Putem petrece mai mult timp cu ei in acest fel. Cine stie ce o sa mai aflam. Si fi sigura ca de data asta o sa aflam si ce este un Uchiha. Am impresia ca ei stiu."
Ii facu cu ochiul si isi indrepta spatele.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai - by Kennya Allen - 20 Oct 2011, 18:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,169 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy