Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai
20 Oct 2011, 20:30 (This post was last modified: 20 Oct 2011, 21:03 by Odette B. Malfoy.)
-Si ce? Mie imi place de ei... zise Odette uitandu-se cu coada ochiului la Deidara si Hidan. Cand se uita la Hidan observa ca tinea in mana ceva care semana cu o coasa. O coasa cu trei lame. I se pare draguta. Ii spuse Kennyei ca se intoarce imediat apoi se indrepta usor spre Hidan. Atinse usor una dintre lame dar de data asta se taie.
-Si abia daca am atins-o, zise viperina cu admiratie apoi isi baga degetul in gura. Observa ca Hidan facu un gest foarte ciudat. Linse sangele ei de pe lama in care se taiase.
-Gustos... murmura acesta.

Kennya se apropie de ea cu o privire gen "Ti-am spus eu" iar Odette se uita la ea de parca ar fi zis "Da... ai avut dreptate".
Hidan le observa privirile si incepu sa rada isteric. Incepu sa le spuna despre cum cineva numit Jashin-sama l-a facut nemuritor si trebuia sa sacrifice animale si oamenii pentru el. Odette ceru mai multe detalii despre sacrificiu, iar cand Hidan ii spuse despre partea in care trebuia sa inghita putin din sangele celui care avea sa fie sacrificat Odette inghiti in sec dar ramasa calma.
-Cred ca nu vrei sa ma sacrifici, nu? intreba ea.
-Nu stiu... zise el ganditor.

Odette se indeparta de el si o lua si pe Kennya cu ea in coltul opus al camerei. Hidan incepu iar sa rada si striga ca nu avea sa isi sacrifice prietenii. Odette zambi multumita.
-Ai auzit Kenn? intreba ea. Nu ne vor face rau. Hidan ar fi putut sa ma omoare deja de zece ori si nu a facut-o. Deidara putea sa ma arunce in aer, si nici unul nu a fugit strigand ca sunt vrajitoare prin zona cand le-am aratat... Eu cred ca putem avea incredere in ei. Hai sa trecem inapoi la curatenie, zise Odette zambind. Kennya dadu usor din cap insa inca nu parea convinsa.

Se indrepta spre unul din paturi si aranja frumos lenjeria, apoi incepu sa impinga noptiera la locul ei. Era destul de greu. Incerca sa o impinga putin mai tare dar o rasturna si se deschise devaluind mai multe perechi de chiloti si sosete. Sertarul care se deplasase si el de la locul lui avea in el cateva arme dar nu erau la fel de interesante cum erau chilotii pe care scria xxl.
Hidan se apropie de ea tunand si fulgerand:
-Poate am sa te sacrific totusi lui Jashin-sama!
-Deci tu esti cel cu... hmm noptiera... mare... adica... aaa nu am vrut sa sune asa... hmm nu ma lua in seama...zise ridicand o pereche de chiloti ascunzandu-se dupa ea.
-CEEEEEEEEE?!
urla Hidan smulgandu-i chilotii din mana fluturandu-i nervos prin fata ei.
-Dar nu am facut-o intentionat! Am vrut sa o pun la loc si a cazut! striga ea speriata de-a binelea.
Era atat de speriata incat ridica noptiera si nu mai tinu cont de ce facea si incepu sa stranga chilotii si sosetele de pe jos indesandu-le in noptiera.
-Si ce naiba faci!? tipa el iar.
-Scuza-ma dar nu vreau sa mor pentru ca tocmai ti-am imprastiat chilotii prin toata camera!!!

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai - by Odette B. Malfoy - 20 Oct 2011, 20:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,193 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy