I'm a schoolgirl in love with her sempai
|
20 Oct 2011, 21:20
|||
|
|||
Kennya se uita inlemnita la perechea de chiloti imensa si respira adanc.
"Ce fetish ciudat. O persoana ca tine sa ii placa astfel de lucruri." Hidan mai avea putin si taia fiecare centimetru de carne ce ii iesea din cale, iar Odette se grabea mai mult ca niciodata sa bage toate lucrurile inapoi in sertar. Isi ridica mainile in semn de scuze si pleca fara sa atraga atentia in alta parte a camerei. Il vazu pe Kisame mangaindu-si propriile branhii intr-o oglinda sparta si schimba repede directia. Nu vroia sa aiba cosmaruri. Se duse langa fereastra sa stranga cioburile de pe parchet si ofta uitadu-se la cerul de afara. "Ce faci aici singura? Spionezi baieti pe geam?" Kennya tresari si se uita in spate la silueta inalta a lui Madara. 'Great, numai de asta aveam nevoie.' Isi dadu ochii peste cap si continua sa stranga sticla imprastiata. Barbatul se puse si el pe vine si incepu sa stranga alaturi de ea, cautand un subiect de conversatie. Totul era confuz. Inca nu isi dadea nimeni seama cine erau cu adevarat acele fete cu puteri ciudate. Madara o intreba daca si ea are un bat asemanator, iar Kennya ii raspunse printre dinti ca da. "Iar daca nu imi dai pace, indiferent cat de bine poate sa arate abdomenul tau, o sa te blestem." "Cum..." Dar barbatul nu isi termina fraza cand auzi un tipat din partea Kennyei. Aceasta isi tinea mana dreapta strans, uitandu-se speriata cum sangele ei cadea pe podea. Barbatul incerca sa o linisteasca si sa-i spuna ca doar s-a taiat in geam, insa viperina parea sa nu mai asculte de nimeni. "Sangele meu... Sangele meu pretios!!!!!!!!!! Daca nu va apucati sa strangeti acum sangele care imi curge o sa va blestem pe toti! Fiecare PICATURA pierduta din sangele meu pur!!!" Madara o pocni si o lua pe sus aruncand'o pe cel mai apropiat pat. Pein se uita la sangele de pe podea care arata perfect normal. Ii era frica sa faca orice fel de aluzie in fata fetei. Puterile lor nu erau normale. Intre timp, brunetul ajunse langa Odette si o ruga frumos sa deschida sertarul de jos unde era o cutie pentru prin ajutor. Se intoarse la Kennya si incepu sa-i panseze mana. Pentru un ticalos, avea maini destul de gentile. Kennya respira adanc. Se uita in dreptul sangelui de pe podea insa Madara ii prinse barbia si o indrepta spre el. Fata facu ochii mari la el, uitandu-se la zambetul lui plin de incredere. zambetul acela era ultima picatura si il musca cu putere de mana. Acesta nici nu se misca si rase de ea. fata se ridica brusc ducandu-se catre Odette care inca se uita la Hidan cerandu-si scuze si ii smulse perechea de chiloti din mana, aruncand'o in capul lui Madara. Si Hidan si Odette isi aruncara mainile in cap speriati de consecinte, iar Kennya iesi furioasa din camera uitand de amenintarea hangitei. Vazu un alt membru al acelui grup undeva in apropiere si se duse la el. Macar unul din ei sa fie intreg la cap. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Love me or leave me at London | Wanda J. Bennet | 64 | 7,164 |
15 Jul 2012, 20:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|