Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai
20 Oct 2011, 22:29
Kennya se apropie de baiatul care statea aplecat pe pervaz si i se alatura. Incerca sa inceapa o conversatie cu el, insa cand ii privi chipul sari doi metrii in sus.
"PE BARBA LUI MERLIN!!! Ce e cu ochii aia asa rosii? Sper ca nu esti turbat. Avand in vedere in ce cercuri te invarti. Auzi, daca faci spume la gura n-am de gand sa-ti fac respiratie gura la gura." zise aceasta putin scarbita.
Barbatul se uita fix la ea fara sa zica nimic. Viperina se uita la faptul ca el nu clipea si sari ca arsa.
"Dumnezeule. Sa nu-mi zici ca ti-ai inghitit limba. Sper ca boala ta nu e contagioasa. Ma duc sa chem pe cineva."
Cand sa o ia la fuga inapoi pe coridor sa cheme ajutoare, acesta ii prinse incheietura bandajata si ii spuse pe un ton calm ca nu are nimic. Ii demonstra asta aducandu-si ochii la normal. Kennya facu ochii mari.
"Sa nu-mi zici ca esti vampir."

Acesta se uita confuz la ea intreband mut ce este ala un vampir, dar fata ii facu cu mana sa o lase balta. respira adanc sa se linisteasca si isi musca buna. Se prezenta si il intreba apoi cum il cheama. Acesta ii raspunse scurt Itachi fara nici un fel de detalii. Kenn aproba si se gandi multumita ca era prima data cand isi prezenta numele in fata unuia dintre ei. Incepura o discutie simpla, insa calma, in timp ce priveau gradina din fata lor. Nici nu apuca sa-l intrebe ce cauta aici ca Sasuke iesi enervat din incapere, iar Itachi cu o miscare fluenta, fara sa zica nimic o lua la goana pe geam, printre copaci. Fata ramase incremenita locului.
"Stiam eu ca este vampir. E imposibil ca cineva sa zburde asa prin copaci."

Se intoarse catre Sasuke intrebandu-se suparata de ce mereu baiatul asta strica orice fel de activitate normala pe care o avea. Se uitara cateva secunde unul la altul, iar Sasuke ii intoarse spatele.
"HA! Nu-mi vine sa cred ca ai facut asta. Ar fi bine sa iti ceri scuze." striga aceasta dupa el.
'Ce needucat. Acum ce fac? Sangerarea inca nu s-a oprit.' gandi ca pentru sine si isi cauta bagheta amintindu-si ca si-o uitase la baile termale. Ofta si isi tarsaii picioarele pana acolo, cautand concentrata. O vazu aproape de locul unde cele doua il spionasera pe cel mai tanar dintre baieti si se apleca sa o ia.

"Ai venit din nou sa te uiti pe furis la baieti?"
Kennya sari a treia oara in sus la vocea adanca si il vazu pe Madara in spatele ei, cu bratele incrucisate zambind. Nici nu il auzise cand a venit. Se indrepta si se apropie de el, uitandu-se in ochii lui.
"Nu, nu am venit sa trag cu ochiul, ci sa-mi gas..."
"Nu are importanta. Prietena ta te cauta. Cum iti este mana? Vad ca sangerarea ti s-a oprit. Sangele tau pretios e in siguranta."

Kennya deschise gura sa se certe cu el, insa acesta ii facu cu ochiul si ii spuse "Ne vedem diseara."

'Asta sa o creada el. Sper ca nu mai are de gand sa ma deranjeze.' Isi puse bagheta in buzunar si pleca in cautarea lui Odette.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai - by Kennya Allen - 20 Oct 2011, 22:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,168 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy