Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai
21 Oct 2011, 14:43
-Kennyaaaa! Kennya! striga Odette hinarind pe holuri.
'Unde s-a dus? ' se intreba in gand. Ajunse pentru a doua oara pe ziua de azi in curtea hanului si o multime de ganduri ii invadara mintea. S-ar fi dus chiar in acea clipa la baile termale sa vada daca nu cumva mai e cineva pe acolo. Mintea ii era atat de departe incat uita complet ca o cauta pe Kennya. Isi aminti de ea numai cand o auzi strigandu-i numele.

Odette se trezi la realitate si ii zambi dar zambetul ii pieri in clipa urmatoare cand vazu cat de nervoasa era Kennya.
-Hmm... estu bine? Te cautam sa iti spun ca diseara iesim cu Deidara, Hidan, Pein, Sasuke si Itachi... si cu Madara si Kisame am uitat de ei.
Kennya arata de parca mai avea putin si o pocnea, asa ca Odette ii spuse ca merge sa se pregateasca si o lua la fuga inainte ca cealalta viperina sa o refuze. Stia ca daca ea se pregatea si chiar vroia sa iasa cu ei, Kennya nu ar fi lasat-o sa mearga de una singura.

Cand intra in camera ramase impietrita in prag. Hidan, care inca nu isi pusese nimic pe el statea intinsa in patul ei.
-Nu ai vrea sa te imbraci, te rog? intreba fata privindu-i abdomenul perfect.
-Eu nu cred ca te deranjeaza faptul ca sunt pe jumatate gol, zise Hidan zambind malitios.
Oddy ii intoarse zambetul si se apropie de pat intrebandu-l ce cauta in camera ei, mai precis in patul ei. Baiatul rase usor si ii spuse ironic ca ii era prea dor de ea. Viperina isi dadu ochii peste cap si il intreba in aceeasi maniera daca nu mai rezista pana la cina.
-Mmm defapt vroiam sa stiu cum poti fi vrajitor, zise el ganditor.
Odette se incrunta si ii spulbera orice speranta spunandu-i ca era imposibil ca cineva fara sange de vrajitor in vine sa fie vrajitor.

In mai putin de o secunda Hidan era peste ea, in pat tinandu-o imobilizata.
-Cum ai putut sa te misti asa repede? intreba Odette cu admiratie desi incpeu sa i se faca teama.
Cine nu ar fi stiut s-ar fi gandit la alte minuni. Incepu sa se gandeasca ce facea Kennya de nu mai venea in camera. Incepu sa se zbata dar fara succes pentru ca Hidan avea de zeci de ori mai multa forta decat avea ea asa ca inceta si ramase nemiscata.
-Intelege ca nu poti fi vrajitor daca nu ai sange de... incerca fata sa ii explica dar tanarul se lasa mai tare pe ea facand-o sa icneasca. Abia mai putea respira.

Hidan era genul care nu accepta un 'nu' asa usor. Mai incerca sa ii spuna cu frumosul ca asa ceva era imposibil ii spuse despre Incuiati si surprinzator intelesese. Il mai asigura si ca el nu era chiar un Incuiat pentru ca avea un fel de puteri pentruca nu vroia sa il faca sa se simta insultat. Dar tot nu ii dadu drumul.
-Spune-mi totul despre vrajitori vreau sa stiu mai multe, zise Hidan meditativ.
-Spune-mi despre lumea ninja, spuse Odette apasat.
-Spune-mi-despre-vrajitori! zise Hidan lasandu-se mai tare pe ea cu fiecare cuvand pe care il spunea.

Acum, fetele lor erau la doi centimetri distanta. Lui Odette i se taie respiratia. Se uita in ochii lui mov, patrunzatori si pentru o secunda simti un impuls de a isi lua capul de pe perna, si daca r fi facut asta atunci buzele lor s-ar fi atins si... gandul ii fu spulberat.

Usa se dadu de perete si aparu Kennya, care ramase si ea impietrita in prag cand ii vazu.
-Buna, Kenn, zise Odette cu o voce mica neindraznind sa se miste.
Incepuse sa il creada pe Hidan in stare de orice.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai - by Odette B. Malfoy - 21 Oct 2011, 14:43

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,204 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy