|
We’re in this together now
|
21 Oct 2011, 19:12
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Arunca o privire dincolo de fantana ce trona in mijlocul Atriumului - si vazu imediat liftul. Documentele pe care le voia ea se aflau cateva etaje mai jos, din cate stia ea, in apropiere de biroul Ministrului. Se uita inspre Ainsley si incepu sa rada incet, ca la un gand ascuns. Aceasta o privi inapoi, contrariata, asa ca se simti datoare sa-i raspunda la intrebarea nerostita.
- Iti amintesti cand ne-am cunoscut? replica Desiree. Atunci nici nu aveai nici macar curajul sa iesi din Turnul Cercetasilor in toiul noptii. Si, acum..
Continua sa se uite la ea. Adevarul era ca Ainsley se afla acolo din vina sa, oricat incerca colega sa sa spuna ca venea din proprie initiativa. Stia ca Ainsley era legata prea mult de povestea Ariei ca sa rateze o ocazie de a afla mai multe despre sora sa vitrega - si acesta era motivul pentru care se afla acolo.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|